Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Muur dichtmetselen en beton storten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muur dichtmetselen en beton storten:

Woning verbouwen en een gedeelte bijbouwen

Woning verbouwen en een gedeelte bijbouwen. 1) 2 binnen(steun)muren uitbreken en een poutrel steken. 1 muur van 3m en 1 muur van 4,5m. 2) Binnendeur dichtmetselen. 3) bestaande raam aan de voorgevel gedeeltelijk opmetselen zodat het raam kleiner wordt en een smal raam aan de zijgevel dichtmetselen. 4) een gedeelte bijbouwen achter de keuken, met een totale oppervlakte van 45m².

Buitenmuur verwijderen uitbouw plaatsen

Momenteel zit in de achtergevel (35cm) reeds een glazen deur en een raam van 1,5 op 1,5. Naast de glazen deur is er nog een deel muur van 80 cm breed en langs het raam nog een stuk muur van 50 cm. Wij zouden deze buitenmuur van 4 meter breed en 2,5 meter hoog over de volledige breedte wensen uit te breken. Vermoedelijk zit er boven de deur en raam al een draagbalk. Nadien wensen we hier een kleine uitbouw van ongeveer 7m² meter te plaatsen met gesloten dak en glaswanden. Zoals u ziet op de foto, tot de rode lijn en gebruik maken van de muur van de garage. De rechtse deur van de garage zouden we uitbreken en dichtmetselen, zodat we dan gebruik maken van de linkse deur voor garage.

Muur dichtmetselen en beton storten

Uitbreken garagepoort en dichtmetselen van opening. Storten van beton in naar beneden lopende garage-inrit, dit is onder woning. Vervolgens klinkers aanleggen op de vrijgekomen ruimte, inclusief het wegeltje dat naar de voordeur loopt. Oude muurtjes afbreken en nieuwe metselen.

Garage ombouwen tot slaapkamer

Garagepoort gedeeltelijk dichtmetselen, gedeeltelijk vast raam. De oppervlakte is 5 meter op 8 meter. Muur tussen garage en aanliggende kleine logeerkamer gedeeltelijk doorbreken. Er zijn enkele aanpassingen nodig van water en elektriciteit. De garage zou verdeeld moeten worden door een muurtje of paneel om 2/3 bij de logeerkamer te voegen. 1/3 Wordt berging. Plakwerk/ vals plafond etc.

Renovatie appartement

Voor ons appartement hebben we een aannemer nodig om enkele renovatiewerken uit te voeren. De badkamer dient volledig vernieuwd te worden. Een muur tussen WC e badkamer dient uitgebroken te worden om een grotere ruimte te maken. Een van de binnendeuren dichtmetselen. Laminaat in de woonkamer op de bestaande tegelvloer plaatsen. Muren die op glasvezel is, eerst bepleisteren met een gladmakend materiaal en daarna schilderen. De werken dienen in april te gebeuren.

Renovatie rijhuis

De benedenverdieping moet helemaal gestript worden , er moet in de living gegraven worden om later beton en chappe tot vloer gedaan worden. Een stuk muur moet er uit zodanig dat er een open keuken is . Deuren er uit bij sommige gewoon dichtmetselen , andere vernieuwen. Er komt een nieuwe keuken maar er moeten nog enkele leidingen aangelegd worden. Achterraam moet eruit want er moet een schuifraam komen. En zovoort...

Renovatie van woning

Ik ben op zoek naar een firma die volgende werken kan uitvoeren, bij mij thuis: - weghalen steunmuur - schuifraam installeren in bestaande muur - vloer van 3 niveaus naar 1 niveau brengen - aanpassen hoogte van deuren en ramen - dichtmetselen van enkele deuren - isoleren en schildersklaar zetten van ong. 200m² Kan ik voor dit alles bij u terecht? Indien ja, had ik graag offerte laten maken.

Werkplaatsvoorbereiding

Verwijderen 4 binnenmuren + tussenvloer (chape + vliering) Mestelen van kolommen verankerd in muur als steunstructuur dak (electrische bedrading voorzien in kolommen) Plaatsen steunstruktuur dak (gebinte in industriele eik) Verwijderen 3 deuren, 2 raampjes, 1 luik volgens plan + dichtmetselen (in verband) Opening maken voor dubbele poort binnenkoer (breedte 2m80) Opening maken voor deur vanuit grote schuur (breedte 1m00) Saneren/hervoegen muren Plaatsen UPN 300 (met roestwering) langs 2 zijden op +/-2m20 hoogte + verplaatsen trekankers Plaatsen gepolijste beton (afzonderlijk aanbieden) Uitvoeren schrijnwerk 1 deur + dubbele poort (afzonderlijk aanbieden)