Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Muur uitbreken en nieuw trapgat naar zolder maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muur uitbreken en nieuw trapgat naar zolder maken:

Muur uitbreken en draagbalk steken

Muur naar de garage uitbreken en balk steken. In de Living staat nu een zuil, die zouden we evt willen laten weghalen en vervangen door een draagbalk. Spanwijdte is 7m.

Buitenmuur verwijderen uitbouw plaatsen

Momenteel zit in de achtergevel (35cm) reeds een glazen deur en een raam van 1,5 op 1,5. Naast de glazen deur is er nog een deel muur van 80 cm breed en langs het raam nog een stuk muur van 50 cm. Wij zouden deze buitenmuur van 4 meter breed en 2,5 meter hoog over de volledige breedte wensen uit te breken. Vermoedelijk zit er boven de deur en raam al een draagbalk. Nadien wensen we hier een kleine uitbouw van ongeveer 7m² meter te plaatsen met gesloten dak en glaswanden. Zoals u ziet op de foto, tot de rode lijn en gebruik maken van de muur van de garage. De rechtse deur van de garage zouden we uitbreken en dichtmetselen, zodat we dan gebruik maken van de linkse deur voor garage.

Uitbreken tussenmuur en plaatsen poutrel

Ik wil een muur tussen mijn keuken en living uitbreken van ongeveer 3 meter breed en 3+ meter hoog.

Volledige traphal te renoveren

Uitbreken en afvoeren van tegels tegen de muren, bezetten van muren in de traphal met 2 verdiepingen. Raam uitbreken, opening vergroten en nieuw raam plaatsen. Afwerken van raam, schilderen van traphal. Extra muur te bezetten in slaapkamer.

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Ik wil een dragende muur tussen de keuken en de woonkamer uitbreken en een poutrel laten plaatsen. De vloer en zijkanten moeten netjes worden afgewerkt.

Keukenmuur openbreken

Ik heb 2 keukens en ik zou graag de muur die deze 2 keukens scheid, uitbreken om zo tot 1 grote keuken te komen. Ook de ingebouwde vaatwasser moet dan verplaatst worden.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Ik wil de buitenmuur van de keuken veranderen. Nu zijn dit 3 kleine ramen en ik zou graag deze eruit halen en 1 groot verandaraam plaatsen. Hierdoor zou er dus een doorlopende steunbalk geplaats moeten worden.

Steunbalk plaatsen

In onze woning willen wij de muur tussen keuken en living uitbreken om zo een open keuken te laten installeren. Het uitbreken van de muur kunnen wij zelf uitvoeren, maar het plaatsen van de steunbalk hadden we graag laten uitvoeren.