Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Muur uitbreken en steunbalk plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muur uitbreken en steunbalk plaatsen:

Betonplaten afbreken, betonvloer uitbreken

Muur van betonplaten afbreken en de betonvloer uitbreken. Lengte muur: 16 lopende meter. Oppervlakte vloer: 21 vierkante meter. Materiaal achteraf afvoeren.

Uitbreken van muur en steken van poutrel + uitbreken open haard + verbreden deuropening

We zijn ons huis aan het verbouwen en zouden daarbij een stuk muur willen laten uitbreken. De rest van de muur bevat een open haard, dewelke ook mag uitgebroken werden om te vervangen door een gashaard. Daarnaast willen we nog een deuropening vergroten.

Voorbereidende werken keuken

Oude keuken van ong. 3m x 3m uitbreken en klaarmaken voor wanneer nieuwe geplaatst word door IKEA. Muur uitbreken en poutrel plaatsen.

Dragende muur uitbreken

Draagmuur van ong. 3m x 0.8m uitbreken.

Verwijderen van een niet dragende binnenmuur en andere werken

-Verplaatsen radiator naar de zijmuur. -Verleggen leidingen in de verluchting, behoud kraan radiator. -Verplaatsen van de kamerthermostaat naar de muur tegen de stookplaats. -Verplaatsen van de lichtschakelaar van de keuken naar een nog te bepalen plaats. -Uitbreken van de muur tussen keuken en woonplaats tot op een hoogte van +/- 80cm. -Uitbreken van de muur naast de keukenkasten zodat deze niet moeten worden aangepast. -Uitbreken van de deur en deuromkasting. -Herstellen/aanwerken van de bepleistering aan de deuromkasting en rond de uitgebroken muur. - Plaatsen van een tablet op de resterende muur. Reinigen van de

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Deuropening maken van slaapkamer naar badkamer. Geen gedacht of die muur een steunmuur is. Indien steunmuur moet er een draagbalk geplaatst worden.

Herstellingswerken na waterschade

Wij hebben een lekkage in een afvoerbuis onder de keuken . We willen de vloer vervangen in de keuken. Ook in de gang en berging ongeveer een 40 m2 afvoerbuis vervangen. De muur tussen de veranda willen we uitbreken en integreren in de keuken. Ook de wc willen we vervangen indien mogelijk. Dit is een behoorlijk dringend werk omdat de buis stuk is en het water nu onder de vloer loopt

Muur uitbreken, elektriciteit verleggen en muur schilderklaar maken

We willen de prijs laten berekenen voor het gedeeltelijk uitbreken van een steunmuur (+- 2m) tussen de keuken en woonkamer. De opdracht bestaat uit constructieberekening, uitbraak muur, verleggen elektriciteit (thermostaat) en radiator, afwerken tot schilderklare oppervlakte. Het gaat om een gelijkvloers appartement in een kleinschalig gebouw met drie verdiepingen. Foto's en plan in bijlage.