Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Muur weghalen en poutrels steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muur weghalen en poutrels steken:

Algemene renovatiewerken uitvoeren

Overzicht werken: Inkom (Hal): - dichtmaken van 3 deuren; twee rechts (uitgeven op salen en eetkamer) en één links (uitgeeft op bureau). - vroegere deuropening opnieuw openen (deuropening verlengde van de inkom waar nu de spiegel staat) - Opmerking: eerste deel van de inkom geen vloerverwarming en vloer op gelijk hoogte behouden (wel isolatie?) en een verhoog of trede gelijk aan begin van de trap (van daar starten met vloerverwarming) Living: - volledig uitbreken van de schouwmantel en hertsellen (gelijk maken met de muur, in hoever mogelijk is) Eetkamer + Ruimte die uitgeeft aan terras: - vals plafond weghalen en nieuw plafond maken - muur uitbreken (van eetkamer naar "tweede salon ruimte") - uitbreken van de muur (verwijderen van vensters en deur) + nieuw schuifraam

Muur weghalen en poutrel plaatsen

Draagmuur tussen keuken en woonkamer van 4m bij 2,5m weghalen en een poutrel plaatsen. Poutrel regel ik zelf. Het plafond is in hout en er zijn geen kamers boven.

Muur uitbreken tussen living en keuken en poutrel plaatsen

In mijn appartement zou ik graag de muur tussen de living en keuken willen laten weghalen. Het zou gaan over 1. 1 m breed en 2,5 hoog, dikte van de muur is 15 cm. Bovenliggend is enkel een dak.

Binnenmuren verwijderen

Twee binnen muren verwijderen:Ik zou graag op korte termijn een niet dragende binnenmuur op de 1 1 steste verdieping weghalen (badkamer uitbreiding). Een muur is niet dragend op eerste verdieping, en de tweede muur van de keuken op de beneden verdieping is een draagmuur. Lengte van muur op eerste verdieping is 3 meter. Op tweede verdieping is de muur 4 meter.

Steunmuur weghalen en poutrel steken

Ik wil een steunmuur laten weghalen en een poutrel laten steken. De muur is ongeveer 2 meter x 2.50 meter hoog.

Keuken vergroten door muur wegnemen

Ik zou graag de muur weghalen tussen mijn keuken en mijn leefruimte. Het is ongeveer een 4 tal meter maar ik weet niet of deze muur een dragende functie heeft of niet.

Plaatsen draagbalk op muur tussen keuken en living

Ik wil de muur tussen keuken en living weghalen en een steunbalk in de plaats steken. Uitbreken 3 meter muur (enkel waar de poutrel komt), plaatsen 2 betonsloffen, plaatsen van een poutrel (HEB 240). Afvoeren van het puin is niet nodig. Eens de poutrel geplaatst is breken we de rest van de muur zelf af.

Muur uitbreken tussen keuken en living en afwerken

Om van onze keuken een open keuken te maken, willen we graag de muur tussen living en keuken laten weghalen. Ook wensen we een volledige afwerking.