Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwbouw appartementen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwbouw appartementen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw appartementen:

Afbraak appartementsgebouw en opnieuw bouwen

Een eengezinswoning waar 4 appartementen zijn onder gebracht, willen we nu laten slopen en opkuisen met toestemming van de 4 eigenaars. De voorgevel is 6. 25 m. Diepte is 10. 50m. Hoog 10. 85m. Nadien willen we er een nieuwbouw opzetten met inacht genomen de stedenbouwkundige gegevens die mogelijk zijn, met de keuken en badkamer inbegrepen alsook de nutsvoorzieningen, Matrerialen mogen van kwaliteit zijn toch niet te duur.

Nieuw sanitair, elektriciteit en verwarming aanleggen in appartementen

Het betreft 2 appartementen(geen nieuwbouw) alle sanitair, verwarming en elektriciteit moet vanaf 0 terug opnieuw worden gedaan. Alle werken kunnen uitvoeren en opleveren met keuring is een pluspunt.

Nieuwbouw appartementen

Appartementgebouw bouwen met 10 appartementen. Bouwgrond en plan van architect ter beschikking bij aanvraag.

Nieuwbouw appartementsblok van 7 appartementen

Wij starten met een project van 7 appartementen. De ruwbouw zal starten rond half mei juni. We weten nog niet of we de ruwbouw uitgeven inclusief bouwmaterialen of exclusief bouwmaterialen. Dit hangt af van de prijszetting. Plannen en vergunning zijn toegekend.

Nieuwbouw appartementen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van een nieuwbouwproject bestaande uit 14 appartementen. Plannen en meetstaat kan ik doormailen.

Nieuwbouw voor 4 appartementen

Nieuwbouw voor 4 appartementen gelegen te Liedekerke aanvang half 2015. Prijsofferte voor ruwbouwwerken en dakwerken.Graag je e-mail adres doormailen,dan kan ik de plannen doorsturen .

Afbraak en nieuwbouw diverse appartementen

We bezitten een bebouwd pand in stekene bestaande uit respectievelijk een bebouwd pand in de ene straat en vier bebouwde panden in de andere straat. Deze zijn met elkaar in verbinding allebei met een in/uitrit en er is ook een grote parking De volledige oppervlakte is 3400m2 ,dus afbraak en nieuwbouw voor appartementen in de ene straat 4 appartementen, in de andere straat afbraak en plaatsen van 14 appartementen en op de grote parking kunnen gemakkelijk nog 2x vier huizen gebouwd worden.

Nieuwbouw handelspand en 3 appartementen

Offerte voor de ruwbouw van een handelspand van 340 vierkante meter. Met een kelder van 340 vierkante meter en 3 appartementen van elk 125 vierkante meter. Keldermuren eventueel met betonnen wanden.