Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Nieuwbouw van eengezinswoning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw van eengezinswoning:

Afbraak appartementsgebouw en opnieuw bouwen

Een eengezinswoning waar 4 appartementen zijn onder gebracht, willen we nu laten slopen en opkuisen met toestemming van de 4 eigenaars. De voorgevel is 6. 25 m. Diepte is 10. 50m. Hoog 10. 85m. Nadien willen we er een nieuwbouw opzetten met inacht genomen de stedenbouwkundige gegevens die mogelijk zijn, met de keuken en badkamer inbegrepen alsook de nutsvoorzieningen, Matrerialen mogen van kwaliteit zijn toch niet te duur.

Bouwen van eengezinswoning met carport

Nieuwbouw. Enkel gelijkvloers. 14m X 10m. Geen kelder, geen zolder. Muur in ruwbouw, later doet een firma isolatie met crepi. Alles eenvoudig strak zonder gekke hoeken. Ben zelf aanwezig om te helpen. Materialen van Bouwpunt Elen.

Aannemer voor nieuwbouw landelijke stijl

Aannemer gezocht voor: Nieuwbouw eengezinswoning. Landelijke stijl met moderne toets. Graag in de maand januari 2017 starten. Adres zal meegegeven worden , is nieuwbouw.

Nieuwbouw van eengezinswoning

Nieuwbouw eensgezinswoning 4 slaapkamers

Nieuwbouw eengezinswoning HOB te lier

Bouwen van een eengezinswoning, half open bebouwing, in Lier. Moderne HOB. Breedte 8m, diepte 13m. GV & +1 zelfde bouwdiepte. Zolder aanwezig. Grondplannen, details, meetstaat, stabiliteitsplannen verkrijgbaar.Foto's plannen beschikbaar.

Nieuwbouw van eengezinswoning

We gaan een eengezinswoning zetten. Een halfopen bebouwing maar enkel de garages raken. Afmetingen: 7,5x13m. We willen BEN (bijna-energieneutraal) bouwen. We zoeken een aannemer die ons de ruwbouw kan helpen zetten.Plannen zijn volgende week (4/8) beschikbaar.

Nieuwbouw eengezinswoning houtskelet

Moderne open bebouwing door gebruik van houtskeletbouw. Vooraan een oversteek (boven voordeur en een hoog lang raam). Open keuken met groot schuifraam. Vanuit living naar tuin ook groot raam. Schuin dak (waaronder zolder), met mogelijks een dakterrasje en kelder.

Verbouwing van een eengezinswoning

Gedeeltelijke verbouwing en gedeeltelijke nieuwbouw van de achterbouw van een bestaande eengezinswoning in halfopen verband. Bestaande garage wordt bij de leefruimte betrokken; bestaande berging wordt deels gesloopt; bestaande bijkeuken wordt uitgebreid.