Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Nieuwbouw te Lede" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw te Lede:

Nieuwbouw te Lede

Betreft nieuwbouw te Lede met buitenafmetingen van 7 x 12, de hoogte van de kroonlijst is 8 m. Graag had ik een offerte voor de ruwbouw winddicht (pvc ramen en deuren en HR ++ glas) Voor de bouwsteen twijfelen we tussen gewone snelbouwsteen of silicaatsteen, wat si prijs/kwaliteit het beste ? Het plan voeg ik in bijlage. Vooraan zijn het wel 2 ramen en opzij ook( op plan 1) Plan ter beschikking

Open nieuwbouw Lede

Moderne open bebouwing te Lede

Een renovatie van het gelijkvloers in ...

Een renovatie van het gelijkvloers in een rijhuis. Waarbij een bouwaanvraag nodig is voor het afbreken van bestaande achterbouw (koterijen) en het plaatsen van de ruwbouw van de nieuwe achterbouw. de verdere afwerking + nutsvoorzieningen worden door mezelf uitgevoerd. Enkel plannen (heb al een inrichting in mijn hoofd, maar wil toch ook het idee van een architect hiervan horen) Dus ik ben opzoek naar een architect die voor mij de plannen voor een renovatie van gelijkvloers met nieuwbouw achterbouw wil indienen voor een bouwvergunning en dit opvolgen tot na in de ruwbouw fase.

Het betreft een nieuwbouw Low ...

Het betreft een nieuwbouw Low energy-woning in Ytong met een gebogen dak, gelegen te Lede. Het project is startklaar. Er kan in principe direct begonnen worden, mits akkoord over de prijs en de uitvoeringswijze. De aanpalende garage is in snelbouw met facademetselwerk in dunbedmortel. Er zijn 2 niveaus met welfsels en 2 betonnen trappen te voorzien. Registratienummer + alle formaliteiten dienen in orde te zijn + ervaring in projecten met Ytong is een vereiste.

Het afbreken van bestaande achterbouw + ...

Het afbreken van bestaande achterbouw + stalletje. Nieuwbouw waarin : keuken , badkamer, bureel, garage, vergaderruimte, dressing, lokaal voor CV brander+boiler, (extra slaapkamer), linnenkamer, berging Aanpassing bestaande living (uitbreiding) + doorgang nieuwbouw. Nieuwe trap . ... Redelijk idee van wat het moet worden, extra advies gewenst + voorontwerp met mogelijkheid tot verdere afwerking project.

klassiek gezinswoning, een verdieping, ...

klassiek gezinswoning, een verdieping, nieuwbouw met garage