Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Nieuwbouw in pastorijstijl bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw in pastorijstijl bouwen:

Nieuwbouw in pastorijstijl bouwen

Wij zijn op zoek naar goede betrouwbare aannemer voor de bouw van onze woning. Het is een vrij grote halfopen woning in pastorijstijl. Plannen zijn beschikbaar. Tegen maart - april willen we beginnen met de werken.

Prijsofferte voor ruwbouwwerken nieuwbouw woning

Woning volledig onderkelderd(prijs afzonderlijk maken indien mogelijk, zowel voor gieten als metsen)Het zal een woning worden in pastorijstijl met als gevelsteen een oud beerse steen module 65 (ook wel een boerke genoemd) we willen deze steen graag in kruisverband laten metsen aan de voorkant zijn de 4 grote ramen gemetst met volsteense dagkanten.Graag prijsofferte voor ruwbouwwerken winddicht.

Nieuwbouw pastorijstijl Meise

Gezocht: bouwfirma genre sleutel op de deur met architect, of architect die aannemers (coordinatie aannemers) erbij neemt, voor nieuwbouw pastoriestijl, ca. 330m2 te Meise. Klassiek ontwerp buiten; moderner vanbinnen.

Een nieuwbouw in pastorijstijl. De ...

Een nieuwbouw in pastorijstijl. De oppervlakte bedraagd +/- 265 m². Het gaat om een alleenstaande woning met bijhorende garage voor 2 wagens en een tuinhuis in de tuin. Bouwplan wordt deze week ingediend. Dus is het even wachten op onze bouwvergunning. Zodra de bouwvergunning goed gekeurd is zouden we zo snel mogelijk willen starten. Omwille van die 6% op de eerste 50000€.

nieuwbouw gelegen in grembergen. 2 ...

nieuwbouw gelegen in grembergen. 2 verdiepingen pastorijstijl. plannen goedgekeurd nu nog prijsofferte nodig voor afwerking pleisterwerken

wij willen een nieuwbouw woning in ...

wij willen een nieuwbouw woning in pastorijstijl bouwen. En zijn verplicht een kelder te laten zetten die gelijkloopt met het straatopp. Het huis staat dus hoger.

wegens opstijgend vocht willen wij een ...

wegens opstijgend vocht willen wij een bijbouw plaatsen achter onze woning in de hoop dat hiermee het vochtprobleem kan worden opgelost. wij willen onze ramen 4 meter naar achter plaatsen. hierbij komt er ook nog enkele muren die nog gemetseld moeten worden. Evenals ook enkele ramen laten bijmaken in dezelfde stijl. Hierbij komt dan ook nog de binnenafwerking zijnde: vloeren, bepleistering en elektriciteit. De woning dateert uit 2002. Het is een nieuwbouw in pastorijstijl. Er zijn al verschillende experts langs geweest betreffende het opstijgend vocht. allen komen overeen dat een bijbouw dit probleem zou kunnen oplossen. De woning is niet onderkelderd. Met vriendelijke groet,

Nieuwbouw- openbebouwing-pastorijstijl

Nieuwbouw- openbebouwing-pastorijstijl