Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Nieuwbouw plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw plaatsen:

Nieuwbouw woning in staal constructie plaatsen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die voor ons het skelet in metaal zou kunnen plaatsen. Mijn vader heeft een bedrijf in de metaal constructie en zou het skelet maken maar we zijn dus op zoek naar iemand met ervaring die het skelet kan optrekken. het gaat om een L - vormige woning van 14.5m op 14.5 m, 6m en 7m breed. Architect maakt plan

Winddichte nieuwbouw plaatsen

Heb een bouwgrond gekocht van 391 m² en hierop willen we bouwen. Gelijkvloers moet 105 m² en eerste verdiep 70 m². En dat is een gebouw met hellend dak. Afmetingen gelijkvloers 7m x 15m Eerste verdiep 7m x 10m.

Condensatiewandketel met radiatoren plaatsen in nieuwbouw

Een condensatie wandketel met radiatoren , type VAILLANT ECOTEC of gelijkaardig, met voorrang opwarming sanitair water te plaatsen. Afvoer van de rookgassen gebeurt via een afvoerpijp door de muur. De toevoerleidingen van de radiatoren zijn van het type MULTISKIN of gelijkaardig. Monotube leidingennetwerk bevindt zich onder de chape en komt uit de vloer om de radiatoren te bevoorraden met warm water

Zolder omvormen naar slaapkamer en zoldderruimte

Zolder van een nieuwbouw omvormen met scheidingswanden naar een grote slaapkamer met dressing en zolderruimte. Het gaat om een zolder van ongeveer 30-35 m². Hiervoor moet men eerst de huidige trapladder verwijderen en het trapgat vergroten om vervolgens een nieuwe draaitrap te plaatsen. De slaapkamer moet ongeveer 4,80 x 4,20 meter worden, met hierin ook een aangebouwde dressing. Elektriciteit is aanwezig maar men moet wel een aantal nieuwe punten leggen. Men moet ook in de slaapkamer een velux plaatsen.

Renovatie en deel ruwbouw uitvoeren

Deel renovatie, deel nieuwbouw voor pand. Plaatsen van deel nieuwbouw 2 verdiepingen, ophogen en verbeteringswerken uitvoeren bij bestaande bebouwing. Volledige ruwbouw + winddicht maken. Bouwplannen en meetstaat reeds beschikbaar.

Nieuwbouw plaatsen

Wij willen een nieuwbouwwoning plaatsen. Van A tot Z, niet enkel de ruw bouwwerken. Dit is een alleenstaande woning. De bewoonbare oppervlakte is ongeveer 200 m².

Plannen nodig voor chalet

Ik zal een nieuwbouw chalet plaatsen die aan de woningbouw normen moet voldoen en via een architect wordt verwezenlijkt.

Zolder afwerken en trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder + afwerken zolder (gyproc wanden/iets van vloer zoals laminaat) en eventueel inbouwkasten. Betreft een nieuwbouw van 5jaar oud.