Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Nieuwbouw plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw plaatsen:

Zolder omvormen naar slaapkamer en zoldderruimte

Zolder van een nieuwbouw omvormen met scheidingswanden naar een grote slaapkamer met dressing en zolderruimte. Het gaat om een zolder van ongeveer 30-35 m². Hiervoor moet men eerst de huidige trapladder verwijderen en het trapgat vergroten om vervolgens een nieuwe draaitrap te plaatsen. De slaapkamer moet ongeveer 4,80 x 4,20 meter worden, met hierin ook een aangebouwde dressing. Elektriciteit is aanwezig maar men moet wel een aantal nieuwe punten leggen. Men moet ook in de slaapkamer een velux plaatsen.

Renovatie en deel ruwbouw uitvoeren

Deel renovatie, deel nieuwbouw voor pand. Plaatsen van deel nieuwbouw 2 verdiepingen, ophogen en verbeteringswerken uitvoeren bij bestaande bebouwing. Volledige ruwbouw + winddicht maken. Bouwplannen en meetstaat reeds beschikbaar.

Nieuwbouw plaatsen

Wij willen een nieuwbouwwoning plaatsen. Van A tot Z, niet enkel de ruw bouwwerken. Dit is een alleenstaande woning. De bewoonbare oppervlakte is ongeveer 200 m².

Plannen nodig voor chalet

Ik zal een nieuwbouw chalet plaatsen die aan de woningbouw normen moet voldoen en via een architect wordt verwezenlijkt.

Zolder afwerken en trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder + afwerken zolder (gyproc wanden/iets van vloer zoals laminaat) en eventueel inbouwkasten. Betreft een nieuwbouw van 5jaar oud.

Nieuwbouw open bebouwing plaatsen

Nieuwbouw project:graag een aannemer. Het gaat om een open bebouwing, klassieke Stijl. Plannen zijn reeds aanwezig.

Recente nieuwbouw - Afdekken wand + (glazen) balustrade plaatsen

Afdekken wand-gevel. Glazen balustrade plaatsen. Komen kijken ter plaatse.

Onderstutten gevels renovatieproject hoeve

Ik ben een oude hoeve aan het renoveren en ga een nieuwbouw plaatsen binnen de bestaande gevels. Hierbij blijven twee gevels in L-vorm behouden die tijdens de werken onderstut moeten worden. Het betreft een lage gevel van 11.7 m lang en 3.25 m hoog, en een puntgevel van 8.5 m lang, dakgoot 3,25 m hoog en nokhoogte 6.5 m. Ook is er nog een klein muurtje van 4.5 m lang en ongeveer 2.5 m hoog. Binnenin wordt een vloerplaat gegoten, waar men de nieuwbouw op gaat bouwen. De stutting dient enkel langst buiten aan één kant te worden gedaan.

Partners

Partners van Casius