Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Nieuwbouw villa 5slpk" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw villa 5slpk:

Nieuwbouw villa

Graag contacteren wij u voor een prijsaanvraag voor het bouwen van 1 of meerdere villa’s: Door omstandigheden hebben wij echter weinig tijd om de hoofdaannemer aan te stellen. De offertes voor zowel de woning op paal of klassieke fundering dienen wij voor 16 september te ontvangen, om vervolgens eerstdaags de samenwerking te concretiseren. Ik beschik over de volledige meetstaat die ik kan doorsturen.

Nieuwbouw villa 5slpk

Wij hebben een grond van 3300m2 in Schoten, grens 's Gravenwezel. Grote concepten voor te bouwen villa staan nu ongeveer vast, echter nog ruimte voor aanpassingen aan de plannen. Budget all-in (ruwbouw, coördinatie, afwerking, technieken, BTW,... maar exclusief grond en architect) is circa 800,000 EUR. Graag weet ik of u interesse heeft voor dergelijke opdracht. Kunnen dan verder overleg plegen.

Nieuwbouw villa, stijl = franse manoir

Nieuwbouw villa, stijl = franse manoir

nieuwbouw woning/villa te Overpelt ...

nieuwbouw woning/villa te Overpelt centrum. Woonopp 300m2 plus kelder.

Een nieuwbouw villa in Damme, moderne ...

Een nieuwbouw villa in Damme, moderne stijl met zadeldak waarin een dakkapel en dakterras verwerkt zit. Het gelijkvloers bestaat uit een garage, wasplaats, leefkeuken, zitplaats en living. De bovenverdieping bestaat uit 3 kamers, 1 dressing, 2 badkamers en een bureauruimte. De zolder is toegankelijk via een uitklapbare zoldertrap. Een prefab-kelder van Olivier is voorzien. Graag willen wij in september kunnen starten met dit project.

nieuwbouw + renovatie van modernistische ...

nieuwbouw + renovatie van modernistische villa te brasschaat (1935)

nieuwbouw villa op een bestaande ...

nieuwbouw villa op een bestaande bouwgrond te roeselare (+/- 1400 m²)

nieuwbouw, volledige inrichting van ...

nieuwbouw, volledige inrichting van villa