Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwbouw in Wilsele Ruwbouw? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwbouw in Wilsele Ruwbouw.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw in Wilsele Ruwbouw:

Nieuwbouw Bungalow

Bungalow van 12 op 15 meter (zie plannen en meetstaat bijlage).

Nieuwbouw in Wilsele: Ruwbouw

Stijl:Tijdloze woning. Gebruik van het recuperatiesteen in combinatie met strakke zwarte ramen. Veel licht. Bebouwbare oppervlakte: 10m breed op 15 meter diep. Omschrijving algemeen: 2 verdiepen + zolder. Kroonlijst hoogte: 6m Geen kelder. Oppervlakte gelijkvloers: +- 135 vierkante meter Oppervlakte 1e verdieping: +- 135 vierkante meter Oppervlakte zolder: +- 100 vierkante meter Eerste verdieping: 1 master bedroom (in de bijbouw achteraan, halve verdieping onder het dak met zicht op tuin) 3 kinderen

Wij hebben onze woning volledig ...

Wij hebben onze woning volledig gerenoveerd (en een groot deel nieuwbouw) en zijn nu volop bezig met de afwerking hiervan. In deze fase zijn wij nog op zoek naar een schrijnwerker die verfdeuren op maat voor ons kan maken. We opteren hier voor een zo sober mogelijke uitvoering (qua omlijsting en strak deurpaneel) en levering zonder deurgrepen. De plaatsing zouden we eventueel zelf doen (afhankelijk van de prijs). De ruwbouwmaten: 3 deuren met gemiddeld B77,5 x H211cm 1 deur B79 x H205cm 1 deur B86 x H212 Wat is hiervan de prijs? Wat is de leveringstermijn (dit jaar nog haalbaar)? Worden deze aan huis geleverd? Hoe zijn deze deuren opgebouwd? Worden deze plaatsingsklaar geleverd (incl. de nodige scharnieren, ... maar excl. deurgreep)? Mvg.,

Bestaande woning is een alleenstaande ...

Bestaande woning is een alleenstaande woning van 6 op 15 met kelder, gelijkvloers en onder het dak een nog om te bouwen ruimte voor 2 slaapkamers en een badkamer. De woning heeft geen enkel hedendaags comfort dus àlle werken dienen uitgevoerd te worden. Liefst zou ik de woning in huidige vorm behouden mits aanbouw voor leefkeuken. Maar ook sluit ik een totale nieuwbouw op deze bouwgrond niet uit. Het is afwegen wat de kosten van de totale renovatie tegenover de nieuwbouw zullen zijn.