Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Aannemer voor nieuwbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aannemer voor nieuwbouw:

Bouwen van een nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouw open bebouwing klassieke woning. bruto afmeting begane grond en kelder: 11.46m x 17m bruto afmeting 1ste verdiep : 11.46m x 12m Hoogte per verdiep netto afmeting: 2.8m Hoogte kelder: 2.6m Graag offerte voor het volgende: - dakwerken -gevel in siliconen pleister (crepi) kleur: gebroken wit -ruwbouw -prefab betonnen kelder

Niet dragende muur verwijderen

Ik kocht een casco nieuwbouw, maar wil van 2 kamers 1 maken en van 2 badkamers ook 1 maken. Geen enkele dragende muur. in totaal moet 3.7m + 1m20 ongeveer verwijderd worden en 2 deurgaten gedicht worden.

Aannemer voor nieuwbouw

Nieuwbouw, modernepastorijstijl . Alléénstaande woning, alsook riet, kaleien. Plannen opgemaakt enkel op wacht naar vergunning. Ruwbouwwerken, winddicht.

Uitbouw realiseren

1 stuk renovatie, ander deel nieuwbouw. Plan architect is zo goed als klaar. Zou graag voorjaar beginnen. Offerte voor de ruwbouw, winddicht. Nieuwbouw: 90 m². Uitbouw dak met extra kamer op verdiep.

Moderne nieuwbouw plaatsen

Plaatsen van een nieuwbouwwoning van twee wooneenheden. Een gelijkvloers en eerste verdieping. Moderne uitvoering, gebouw van 17 op 10 meter.

Moderne nieuwbouwwoning van twee verdiepingen plaatsen

Wij zoeken een aannemer voor een nieuwbouw te zetten in Huldenberg. Al de vergunningen en het aanbestedingsdossier zijn in orde. Ruwbouwwerken winddicht. Woning in moderne, strakke stijl. Moet 180 m² worden met 2 verdiepingen.

Woning renoveren

Ik wil een woning laten renoveren. En zoek daarvoor de juiste aannemer. De BA gaat deze week binnen bij de gemeente. Bijgevoegd heb ik het plan al. De meeste afbraakwerken zijn al gebeurd. ( oud pleisterwerk , vloeren, achterbouw is al weg , eigenlijk al bijna helemaal gestript ) we hebben de oude houten vloer laten liggen zodat die als 'stelling'gebruikt kan worden. Eigenlijk is het een deel nieuwbouw achter , van 70 vierkante meter . Andere deel is dan in het huis zelf. Moet ook een nieuw dak op. Ben er nog niet uit hoe we de verdiepen willen maken. Waarschijnlijk met putdalen. Maar kan allemaal besproken worden .

Nieuwbouw loods bouwen

Wij bouwen binnenkort een loods van 8 op 18 meter. Bedoeling is met Ytong casco panelen. Materiaal nog aan te kopen. Plannen zijn reeds opgesteld. Plaatsen van fundering + metselwerken + dak.