Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Aannemer voor nieuwbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aannemer voor nieuwbouw:

Ruwbouw en of winddicht van woning

Nieuwbouw modern 250m² in snelbouw,isolatie en crepi.Plat dak,rechthoekig gebouw.ontwerp klaar.

Afwerking zolder met gyprocplaten

Ik zou graag onze zolder van onze nieuwbouw inkleden met ingebouwde kasten en Gyprocplaten + afwerking. Op de zolder staat ook de ketel en het ventilatiesysteem deze zouden mooi in een kast opgebergt moeten worden zodat we er wel ook nog aankunnen als we aan het systeem moeten komen. Met ingebouwde kasten bedoel ik groote en kleine kasten aan de zijkanten waar het dak dus naar boven gaat. Eventueel ook groote kasten aan de muur waar de ketel staat.

Woning afwerken

Onze nieuwbouw startte in 2010 maar gestopt in 2014 : niet afgewerkt, meerdere problemen. Nu willen we meerdere zaken vernieuwen en verder volledig afwerken + staalconstructie (staalsketelbouw) corrigeren (is via onze stabiliteitsingenieur): o.a. hellend dak moet vervangen worden door plat dak + nieuwe ruimte bijbouwen + gevels afwerken + interne correcties, enz...

Zetten van een nieuwbouw woning

Gaat om een halfopen bebouwing met plat dak zonder kelder of kruipkelder. In bijlage vindt u alle plannen die moeten uitgevoerd worden.

Achterbouw afbreken en nieuwbouw zetten

De bestaande achterbouw afbreken om daarna nieuwbouw op te bouwen. Gaat over een opp. van ong. 3m x 7m

Metalen gevelbekleding plaatsen

Aluminium gevelbekleding plaatsen voor nieuwbouw. Oppervlakte is ong. 18m². Muren dienen niet geïsoleerd te worden.

2 nieuwbouw appartementen ruwbouw zetten

Het gaat om een half open nieuwbouw dat ingedeeld zou moeten worden in 2 appartementen. (boven en onder) Plannen zijn allemaal in orde. We hebben enkel iemand nodig voor het ruwbouwwerk. Ook winddicht.

Ruwbouw plaatsen voor een nieuwe woning

Op zoek naar een aannemer voor de ruwbouwwerken voor een nieuwbouw. Het gaat om een woning van meer dan 200 m² bewoonbare oppervlakte.