Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Aannemer voor nieuwbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aannemer voor nieuwbouw:

Woning gelijkvloers uitbreiden

Wij wonen al 3 jaar in een nieuwbouw. Wij mogen 5x6m bijbouwen op het gelijkvloers. We willen graag 2 muren van 5 meter en dan een lange schuifraam van 6 meter die naar de tuin uitkijkt. Indien mogelijk vloerverwarming. We zijn ook geïnteresseerd in groen dak of een stukje raam partij in het dak. We willen een offerte zodat we zien wat mogelijk zou zijn. Dan vastleggen voor in het voorjaar te doen. Mag bijgebouwd worden zonder aanvraag.

Gat in muur trappenhal maken voor plaatsing van raam

In een nieuwbouw wil ik in de trappenhal op kelderniveau een raam in de muur die de trap van de kelder scheidt een gat en daarin een raam plaatsen om zo daglicht in de kelder te trekken.Gat in muur trappenhal (2*2) (gewelven rusten er niet op) + raam (2*2)

Bouwen van een nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouw open bebouwing klassieke woning. bruto afmeting begane grond en kelder: 11.46m x 17m bruto afmeting 1ste verdiep : 11.46m x 12m Hoogte per verdiep netto afmeting: 2.8m Hoogte kelder: 2.6m Graag offerte voor het volgende: - dakwerken -gevel in siliconen pleister (crepi) kleur: gebroken wit -ruwbouw -prefab betonnen kelder

Niet dragende muur verwijderen

Ik kocht een casco nieuwbouw, maar wil van 2 kamers 1 maken en van 2 badkamers ook 1 maken. Geen enkele dragende muur. in totaal moet 3.7m + 1m20 ongeveer verwijderd worden en 2 deurgaten gedicht worden.

Aannemer voor nieuwbouw

Nieuwbouw, modernepastorijstijl . Alléénstaande woning, alsook riet, kaleien. Plannen opgemaakt enkel op wacht naar vergunning. Ruwbouwwerken, winddicht.

Uitbouw realiseren

1 stuk renovatie, ander deel nieuwbouw. Plan architect is zo goed als klaar. Zou graag voorjaar beginnen. Offerte voor de ruwbouw, winddicht. Nieuwbouw: 90 m². Uitbouw dak met extra kamer op verdiep.

Moderne nieuwbouw plaatsen

Plaatsen van een nieuwbouwwoning van twee wooneenheden. Een gelijkvloers en eerste verdieping. Moderne uitvoering, gebouw van 17 op 10 meter.

Moderne nieuwbouwwoning van twee verdiepingen plaatsen

Wij zoeken een aannemer voor een nieuwbouw te zetten in Huldenberg. Al de vergunningen en het aanbestedingsdossier zijn in orde. Ruwbouwwerken winddicht. Woning in moderne, strakke stijl. Moet 180 m² worden met 2 verdiepingen.