Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Nieuwbouwproject van 5 appartementen bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouwproject van 5 appartementen bouwen:

Nieuwbouwproject van 5 appartementen bouwen

We willen een nieuwbouwproject met 5 appartementen bouwen. De architect heeft het voorontwerp al getekend. Alvorens het definitieve plan in te dienen hadden we graag met de aannemer overlegd. Wijzelf zijn momenteel bezig met de afbraak van de 3 oude woningen waar de appartementen komen te staan.

Nieuwbouwproject appartementen

Realiseren nieuwbouwproject bestaande uit 3 appartementen te Gent. Zowel bouwvergunning als bouwschema's aanwezig.

Nieuwbouw appartementen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van een nieuwbouwproject bestaande uit 14 appartementen. Plannen en meetstaat kan ik doormailen.

nieuwbouwproject te de panne en veurne ...

nieuwbouwproject te de panne en veurne van 7en 9 appartementen ! zoek totaal aannemer voor deze oprichting van gebouwen .

nieuwbouwproject centrum antwerpen (st. ...

nieuwbouwproject centrum antwerpen (st. jansplein) - twee appartementen, 4 studentenkamers, garage - heb eigen architect en ontwerp - fase bouwaanvraag