Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwbouwproject? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwbouwproject.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouwproject:

Nieuwbouw halfopen woning plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een nieuwbouwproject van een halfopen woning. De totale oppervlakte is ongeveer 265 m². De afwerking kunnen we deels zelf doen maar voor het overige van het totaalproject zoeken we een specialist. Plannen en lastenboek beschikbaar zijn beschikbaar.

Nieuwbouwproject appartementen

Realiseren nieuwbouwproject bestaande uit 3 appartementen te Gent. Zowel bouwvergunning als bouwschema's aanwezig.

Nieuwbouw HOB plaatsen

Ik wil in 2018 een nieuwbouwproject realiseren. De plannen zijn al aanwezig. Het is een HOB met 186 m² geveloppervlakte. Geen kelder, gelijkvloers 17 m lang en 8 meter breed. Verdieping 12 meter lang en 8 meter breed. Zadeldak met een helling van 40°. Op het gelijkvloers een platte dak van ongeveer 40 m².

Nieuwbouwproject

Wij hebben een nieuwbouw project in Tongeren. Wij wensen een offerte voor - een gesloten bouw (ruwbouw, buitenschrijnwerk, dakwerken) - en alternatieve offerte "sleutel op de deur" Bouwplannen zijn beschikbaar bij eigenaar. Uit te voeren te 3700 Mal.

Nieuwbouw appartementen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van een nieuwbouwproject bestaande uit 14 appartementen. Plannen en meetstaat kan ik doormailen.

Nieuwbouwproject

14 nieuwbouwwoningen en 8 renovatiewoningen + 33 ondergrondsgarages

Nieuwbouwproject

Mijn vrouw en ik zouden graag volgend jaar tussen april en juni starten met de bouw van onze nieuwe woning. Gelieve in bijlage de plannen + meetstaat terug te vinden. De kelder + wanden in de kelder zullen we zelf voorzien en plaatsen, we verwachten dat jullie starten met het leggen van de welfsels op de kelder. Gelieve een offerte te maken inclusief en exclusief materialen en hiervoor steeds de meetstaat te gebruiken. Bij vragen kunt u mij steeds via mail contacteren, Hopend op een snelle reactie en zeer goede prijs ;-)

Nieuwbouwproject

- Nieuw te bouwen woning in Poederlee op recente verkaveling. - Open bebouwing, rechthoekige, moderne stijl. - Bestaand plan op aanvraag - Zoek losse aannemer voor ruwbouw - dakwerken en die enkele referenties kan voorleggen. - Aannemer die "dienen door bouwheer" in mindering brengt is een plus.