Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Nieuwbouwproject? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Nieuwbouwproject.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouwproject:

Nieuwbouwproject

Wij hebben een nieuwbouw project in Tongeren. Wij wensen een offerte voor - een gesloten bouw (ruwbouw, buitenschrijnwerk, dakwerken) - en alternatieve offerte "sleutel op de deur" Bouwplannen zijn beschikbaar bij eigenaar. Uit te voeren te 3700 Mal.

Nieuwbouw appartementen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van een nieuwbouwproject bestaande uit 14 appartementen. Plannen en meetstaat kan ik doormailen.

Nieuwbouwproject

14 nieuwbouwwoningen en 8 renovatiewoningen + 33 ondergrondsgarages

Nieuwbouwproject

Mijn vrouw en ik zouden graag volgend jaar tussen april en juni starten met de bouw van onze nieuwe woning. Gelieve in bijlage de plannen + meetstaat terug te vinden. De kelder + wanden in de kelder zullen we zelf voorzien en plaatsen, we verwachten dat jullie starten met het leggen van de welfsels op de kelder. Gelieve een offerte te maken inclusief en exclusief materialen en hiervoor steeds de meetstaat te gebruiken. Bij vragen kunt u mij steeds via mail contacteren, Hopend op een snelle reactie en zeer goede prijs ;-)

Nieuwbouwproject

- Nieuw te bouwen woning in Poederlee op recente verkaveling. - Open bebouwing, rechthoekige, moderne stijl. - Bestaand plan op aanvraag - Zoek losse aannemer voor ruwbouw - dakwerken en die enkele referenties kan voorleggen. - Aannemer die "dienen door bouwheer" in mindering brengt is een plus.

Nieuwbouwproject met 2 studio en 6 ...

Nieuwbouwproject met 2 studio en 6 appartmenten in Wilrijk

nieuwbouwproject woning met appartement ...

nieuwbouwproject woning met appartement in houtskeletbouw

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject