Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ombouwen van garage tot repititieruimte" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ombouwen van garage tot repititieruimte:

Garages ombouwen naar ruimte met venster

Ik wil de scheidingswand tussen 2 garages laten slopen en de garage poorten vervangen door een muur met vensters en een deur. De draagbalken van het dak kunnen het gewicht van het dak dragen maar moeten ondersteund worden voor het geval van hevige sneeuwval. Elektriciteit kan ik zelf voorzien indien nodig.

Garage ombouwen tot speelkamer

Ik wil onze garage laten verbouwen naar een speelkamer. De ruimte is ongeveer 21 m². De muren moeten met gyproc worden bedekt. De vloer moet met een kindvriendelijk maar duurzame dekking worden voorzien. Een kleine verwarming, belichting. Opbergkast als afscheiding tussen speelruimte en waskot. Klein elektrisch werk. Onze garagepoort moet voorzien worden van een raam voor natuurlijk lichtinval.

Ombouwen van garage tot repititieruimte

Bestaande garage ongeveer 32 m² volledig ombouwen naar ruimte zonder ramen en poort. De geluidsisolatie kunnen we zelf doen, enkel buitenmuren vernieuwen. Ook het plat dak moet men waarschijnlijk vernieuwen. Verdelen in 2 ruimten, een om te repeteren en andere als berging. Volledig nieuwe elektriciteit, verwarming en verluchting voorzien.

Garage ombouwen tot atelier

Ik zou graag de garage van een woning gelegen laten ombouwen tot een atelier waar ik mijn bijberoep in kan uitoefenen (verjaardagsfeestjes, workshops en creastages voor kinderen, naaiatelier,..). De oppervlakte van de garage 40m² Momenteel is het een typische garage , er moet een nieuwe vloer in komen de muren ook , en de volledige inrichting De voorkeur gaat naar het volgende : Duurzaam en stevig materiaal De ruimte zal worden gebruikt voor kinderen De veiligheid is dus ook een vereiste

Garage ombouwen tot speelkamer

Ik zou graag mijn garage willen ombouwen tot een speelkamer. De oppervlakte is ongeveer 15 m². We zouden echter de garagepoort willen laten staan in het geval we later het huis toch zouden willen verkopen. We zouden voor de garagepoort een valse muur willen plaatsen. De muren van de garage dienen bepleisterd te worden. En ook het plafond bestaat nu gewoon uit beton. Dit eventueel opfrissen of een vals plafond creëren. Er zou ook nog een valse muur moeten komen halverwege de garage ongeveer zodat we toch nog een kleine bergingsruimte hebben. Rond de electriciteits meters zou een omkasting moeten komen.

Garage ombouwen tot speelruimte

Ik wil graag de garage ombouwen tot een speelruimte en berging. Men moet de garagepoort toemetselen en een raam plaatsen. Ook moet men dan een scheidingswand plaatsen om enerzijds de speelruimte en anderzijds opbergruimte te maken. Valse plafond om alle leidingen onzichtbaar weg te werken, houten vloer of vloerverwarming, ingebouwde kasten om leidingen en electriciteitskasten onzichtbaar weg te werken.

Garage ombouwen tot slaapkamer

Garagepoort gedeeltelijk dichtmetselen, gedeeltelijk vast raam. De oppervlakte is 5 meter op 8 meter. Muur tussen garage en aanliggende kleine logeerkamer gedeeltelijk doorbreken. Er zijn enkele aanpassingen nodig van water en elektriciteit. De garage zou verdeeld moeten worden door een muurtje of paneel om 2/3 bij de logeerkamer te voegen. 1/3 Wordt berging. Plakwerk/ vals plafond etc.

Garage ombouwen

Ik wil mijn garage ombouwen tot woonst. Deze sluit aan met een carport/tuinhuis. In beide stukken is nog geen isolatie, water en afvoer. Ook moet het tuinhuis voorzien worden van bijkomende ramen en deuren. Er moet een deuropening gemaakt worden van de garage naar het tuinhuis. De afmetingen van de garage zijn +- 4 op 6 en het tuinhuis 4 op 8 meter.