Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Onderkappen van muren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Onderkappen van muren:

Onderkappen van muren

Ik heb een woning gekocht die ik grondig wil gaan renoveren. Huis van ‘56 met spouw en waterkering (roofing) maar deze voldoet niet meer! Het is de bedoeling dat de buitengevel verwijderd gaat worden, isolatie tegen binnenmuren en nieuwe gevelsteen er terug rond. Ik wil ENKEL ONDERKAPPEN of ONDERZAGEN tegen opstijgend vocht en ZEKER NIET injecteren of impregneren. Het gaat over 32m80 buitenmuren en 10m17 binnenmuren.

Onderzagen van muren

Onderzagen/onderkappen van onze muren (renovatie). Stuk uitzagen, waterkering plaatsen en terug opmetsen. In totaal gaat het om 3 buitenmuren van een klein huisje.

Onderkappen muren living

Schimmel en afbrokkelend gyproc op binnenmuur. Men moet de muren onderkappen, enkel in de living.

Onderkappen muren

Ik heb een huisje gekocht van ouder dan 100 jaar. De buitenmuren van dit huisje bestaan uit slechts 1 volle muur. De meeste muren hebben last van opstijgend vocht. Momenteel ben ik bezig om de bezetting van alle muren te kappen (de buitengevel blijft in tact). Ik twijfel nog om mijn muren te laten injecteren of te laten onder kappen. Onder kappen heeft mijn voorkeur omdat dan de muren 100% waterdicht zijn en omdat ik hierbij ook kan helpen.

Onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht

Onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht Graag zou ik uw prijsofferte ontvangen voor onderkappen of onderzagen van de bestaande binnenmuren tegen opstijgend vocht (geen injectie) voor een renovatieproject. Graag prijs (de lopende meter) voor de onderkapping + type vochtscherm te vermelden. Onderkappen of onderzagen van de binnenmuren totaal lengte alle muren (volgens plattegrond gelijkvloers in bijlage) +/- 50 m Is het mogelijk om een renovatiepremie voor de vochtbestrijding aan te vragen? Ik woon intussen al op het adres van deze te renoveren woning: Belseledorp 195, 9111 Belsele T.e.m. nu woensdagheb ik nog verlof en kan u me doorlopend bezoeken om de werf te bezichtigen. TelKris Parmentier

Opstijgend vocht op de muren onderzagen of onderkappen

Het water (druppels) staat op de plinten,dit stijgt tot 1,50 m op de buitenmuren. Het vocht komt van buiten op straat. Ongeveer 14 meter te onder kappen, onder zagen. Ter plaatse komen kijken.

Onderkappen van muren

Dringend offerte gevraagd voor uit te voeren werken aanbevolen door expert: vochtschade gelijkvloersappartement wegens ontbreken spouwsluiting: 1)aanbrengen spouwsluiting onderaan achtergevel appartement 1 s te verdieping + aanpassing opstaande asfaltstroken + maken van open stootvoegen (lengte 6 meter) 2) aanbrengen horizontale vochtisolatie (openkappen muur, plaatsing vochtisolatie,... ) linkse terrasmuur (lengte 3 meter ) Graag ter plaatse komen kijken.

Onderkappen muren

De HOB uit de jaren 30 + aanbouw uit de jaren 50 heeft geen waterkering, met als gevolg enige last van opstijgend vocht. Dit zou ik willen verhelpen door de muren te onderkappen om definitief van het probleem af te zijn. Rechtermuur (zie bijlage) kan normaal niet onderkapt worden - deze leunt aan tegen de woning van de buren.Plan ter beschikking.