Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Oorzaak scheuren in muur achterhalen en herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oorzaak scheuren in muur achterhalen en herstellen:

Achterhalen oorzaak en herstellen scheuren in binnen en buitenmuren en herstellen

Oorzaak achterhalen van scheuren in binnen- en buitenmuren. Scheuren ook herstellen.

Scheuren in muren aanpakken

Scheuren in binnen- en buitenmuren herstellen. Oorzaak zoeken en herstellen

Oorzaak scheuren in muren zoeken en herstellen

Onze buur heeft ingrijpende werken laten uitvoeren. Er is schade aan onze zijde van de gemeenschappelijke muur: waterschade + scheuren. Wij willen laten bepalen of er structurele schade is en een bestek laten opmaken voor de herstellingswerken.

Achterhalen oorzaak en herstellen scheuren in binnenmuren

Ik merk overal in huis verschillende scheuren op in de binnenmuren. Dit zowel beneden als boven, al is dit beneden veel meer dan boven. Het gaat om allerlei scheuren, zowel verticaal als schuin en zelfs horizontaal. Ik zou graag de oorzaak weten en of het enkel aan het stucwerk ligt of dat dit een erger probleem is. Indien erger, zou dit ook moeten opgelost worden. Het gaat om een kleine éénpersoonswoning.

Oorzaak scheuren in muur achterhalen en herstellen

Ons huis heeft een aanbouw dat scheuren vertoont. We zijn op zoek naar een firma die de oorzaak kan nagaan en de correcte herstelling kan uitvoeren.

Oorzaak scheuren muren vinden

Ik heb verschillende scheuren in mijn muren op de verschillende verdiepingen in mijn huis. Zowel horizontale als verticale scheuren. Ik zou graag weten of dit ernstig is. Graag had ik een bezoek gehad.

Scheurherstel aan de binnenzijde en buitenzijde oorzaak nakijken

Scheurherstel aan voorgevel. De scheuren zijn paar mm, en de lengte is een meter of 2 meter. Aan de binnenzijde zijn er ook scheuren. Graag ter plaatse komen kijken om te zien waar de oorzaak vandaan komt, en wat we eraan kunnen doen.

Achterhalen oorzaak en herstellen scheuren in binnenmuren

Er zijn scheuren in de binnenmuren zichtbaar, en ik weet niet wat de oorzaak hiervan is. Graag had ik de oorzaak hiervan geweten (zodat dit niet verergeren)+ een offerte gekregen voor de herstelling hiervan.