Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Opbouw te plaatsen voor extra slaapkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Opbouw te plaatsen voor extra slaapkamer:

Garage renoveren + waterafvoer naar riolering

Electriciteit heraanleggen: - Zekeringkast en aarding nakijken. - Stopcontacten herplaatsen. - 2 Schakelpunten voor alle lichten voorzien. Waterleiding heraanleggen: - Bijkomende gootsteen en buitenkraan plaatsen. Ramen en garagepoort vervangen: - Graag een electrisch bediende rolpoort met venster. Muurafwerking plaaster wijzigen naar witte cement. Advies over keuzemogelijkheden vloer geven. Nieuwe vloer aanleggen. Betonnen waterafvoer vervangen door PVC. Opbouw en deksels sterfputjes herstellen.

Opbouw te plaatsen voor extra slaapkamer

Ik wil een extra slaapkamer bijbouwen op ons plat dak. Zeker de ruwbouw en vloer zouden we willen en verder voor volledige afwerk van kamer valt te zien wat de vakman moet doen. Ook willen we 2 koepels in ons plat dak ernaast voor meer licht beneden.

Tuin en huis afbraak en opbouw riolering en vloerplaat

-Ik zoek een aannemer om de tuin zuiver te zetten , bomen en aangebouwen verwijderen en tuin opkuisen. - 2 muren verwijderen en steunbalken plaatsen. - uitgraven woning. - plaatsen riolering volgens plan. - plaatsen vloerplaat.

Opbouw verdieping in prefab voorzien

Ik wil een extra prefabverdieping op mijn bungalow plaatsen. Afmetingen 5 op 10 meter. Extra verdiepeing is voor slaapkamer, badkamer en toilet.

Renovatie keuken, badkamer en andere kleine zaken

De keuken en badkamer moeten volledig vernieuwd worden. Keuken: ongeveer 16 m², afbraak en opbouw inclusief de vloer klaar te maken voor keukenplaatser. Indien mogelijk is deze keuken ook door de vakman te plaatsen. Ook een deuropening in een steunmuur te verbreden naar de eetruimte. Badkamer: afbraak en opbouw, vergroten ruimte door deel van achterliggende kamer in te nemen. Hiervoor moet men een steunmuur verplaatsen. Muren gelijkvloers en hal: nu afgewerkt in ruwe crepi, willen we graag egaliseren. Ook herstellingen houten plafond en wegwerken restanten oude verwarming.

Plaatsen dorpel en inbouwen arduinen brievenbussleuf

Opbouw vanaf de betonplaat, rekening houdend met waterkering en koudebruggen, van een dorpel onder een schuifraam. Deze dorpel is reeds geleverd en bestaat uit 4 delen van 1.35m. Dit zou uitgevoerd moeten worden de komende 2 weken. Voorts inbouwen van een arduinen brievenbussleuf in een volle muur van 50cm dikte. Gevel staat op inventaris dus met de meeste zorg uitgevoerd.

Extra verdieping opbouw 60 m² plus afwerken

Extra verdieping met plat dak te laten plaatsen op ons plat dak (+- 60 m²), voor de creatie van 2 tot 3 extra kamers plus een badkamer. Dit is voor de totaal pakket , afwerking , plaatsen badkamer, vloeren, enkel het schilderen gaan we zelf doen.

Houten bijbouw plaatsen

Bijgebouw in houtskeletbouw (badkamer) van 21m² bovenop bestaand bijgebouw (zie foto) en volgens bijgevoegd plan. De opbouw springt uit zowel langs links als rechts. Het bijgebouw moet op het gelijkvloers langs de buitenkant geïsoleerd worden, en de houten buitenafwerking moet dezelfde zijn als de opbouw zodat beiden 1 geheel vormen.