Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Opbouw verdieping in prefab voorzien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Opbouw verdieping in prefab voorzien:

Opbouw verdieping in prefab voorzien

Ik wil een extra prefabverdieping op mijn bungalow plaatsen. Afmetingen 5 op 10 meter. Extra verdiepeing is voor slaapkamer, badkamer en toilet.

Extra verdieping opbouw 60 m² plus afwerken

Extra verdieping met plat dak te laten plaatsen op ons plat dak (+- 60 m²), voor de creatie van 2 tot 3 extra kamers plus een badkamer. Dit is voor de totaal pakket , afwerking , plaatsen badkamer, vloeren, enkel het schilderen gaan we zelf doen.

Opbouw verdieping

Ik zou een verdieping willen bijbouwen op een bestaande woning van 14m op 9. 5m met plat dak.

Opbouw van een extra verdieping

Ik woon momenteel in een bungalow van ±129 m² en ik zou graag een volledig verdiep van ongeveer 100m² willen toevoegen. Wat zou het prijs verschil zijn tussen een plat dak of hellend dak zijn. Er is al een bestaande trap. Offerte mag voor een volledig afgewerkt verdiep (elektriciteit, ventilatie, watervoorzining, parket floor,... ) zijn met 4 slaapkamers en 1 badkamer. Wij willen een modern look voor onze woning dus buiten afwerking mag van crepi of sandwichpanelen bestaan. In de offerte moet er rekening gehouden worden met afbraak bestaand hellend dak en asbest leien dakpannen.

Opbouw in houtskelet

Betreft een bungalow met 1e verdieping. Nieuwe plannen in bijlage. Graag een offerte/raming voor afbraak bestaand dak + het opbouwen van een verdiep van ongeveer 54 m² in houtskelet inclusief dakbedekking en isolatie, afwerking crepi.

Uitbreiden met verdieping

Wij zouden graag een verdieping bij willen op ons plateau-gedeelde, de werken zijn eigenlijk een deurgat uitbreken van de gang boven , dan een smalle gang van 1m breed op 2m lang, tot het eindelijke extra ruimte , dit zou ongeveer een 3 op 8m zijn, Hier zouden ong 4 ramen van 1op1 in moeten ( als dit standaard is natuurlijk) Ook ligt op het plat dak een koepel, dat weg gewerkt zou moeten worden . En het is met een roofing .. Evt werken met een hout skelet. En daar boven weer roofing gebruiken Het zou enkel gaan om de opbouw en niet de afwerking van elektriciteit en en vloer .. Hopend op een goede prijsindicatie

Opbouw van een extra verdieping

Bestaande woning, gelijksvloer. Breedte gevel is 5m50 en diepte is 10m. Graag opbouw van een extra verdiep in houtskelet met dak.

Afbraak en opnieuw opbouwen verdieping en aanbouw

Afbraak verdieping bestaande gebouw + opbouw volledig verdiep + aanbouw keuken. Plan beschikbaar.