Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Open haard afbreken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Open haard afbreken:

Open haard afbreken

Wij hebben 2 open haarden die beiden in de buitenmuur zijn ingemaakt. Wij willen deze afbreken en het gat dichten.

Uitbreken open haard en gashaard plaatsen

Op zoek naar een vakman voor het uitbreken van oude openhaard met baksteen en grote houten balk. Hierna plaatsen en doortrekken van nodige gasvoorzieningen en buizen voor een gashaard. Deze gashaard van het merk Vlam moet men nadien installeren en ook de afwerking voorzien.

Open haard verwijderen

Wij willen de uitbouw met openhaard laten uitbreken en het vrijgekomen muur- en plafondgedeelte laten bezetten. De haard is geen dragende constructie. (zie bijgevoegde foto) Er moet een egale muur komen.

Woning verbouwen

Gelijkvlrs 122 m², eerste verdiep 68 m². Nieuw te plaatsen vloerbedekking gelijkvlrs en verdiep, nieuwe electr. Ombouwen bestaande badk op verdiep tot doucheruimte en toilet, ombouwen bestaande wasplaats gelijkvlrs tot badkamer en wasruimte. Nieuwe dakbedekking plat dak 54 m2. Verplaatsen toilet op gelijkvlrs, nieuwe keuken op gelijkvlrs, vernieuwen plafonds volledige woning na te gaan, nieuwe voordeur, oplossing achterdeur (plaatsen schuifraam), nieuwe binnendeuren, muren gipskarton in bijgebouw 54 m2, vernieuwen ramen na te gaan. Verwijderen open haard in zithoek, eventueel plaatsen pelletkachel

Open haard afbreken

Graag zouden wij de open haard uitbreken.

Bestaande open haard renoveren

Verbouwen sierschouw. Casette wil ik houden maar bruine kasten moeten weg. Is voor een groter TV te plaatsen en kan niet in de kast.

Bestaande open haard renoveren

Open haard renoveren. Ik heb een open haard in mijn living die ik graag wil laten renoveren. Op zoek naar een vakman om de mogelijkheden te bespreken van hoe we dit kunnen aanpakken. Model staat los van de muur. Binnenwerk uit te halen en te vervangen.Vervangen met vuurvaste stenen.

Schouw afbreken en aanpassen muur

Graag een offerte om een huidige schouw plus open haard af te breken.