Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Opening verbreden in de muur en poutrel steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Opening verbreden in de muur en poutrel steken:

Opening verbreden in de muur en poutrel steken

Ik wil mijn opening in de niet-dragende muur verbreden en er een poutrel in steken. Alsook van deze rechthoek een boog laten maken. De opening is nu 1m25 en die moet vergroot worden naar 2m60.

Plaatsen poutrels en lateien

Werken omvatten: - op gelijkvloers van twee grote naastliggende raamopeningen één grote raamopening maken voor schuifraam; - op gelijkvloers twee openingen voor binnendeuren (breedte 90cm) maken; - op verdieping één vrije opening van een binnendeur (breedte 80cm) verbreden tot 150 cm; - tussen verdieping en zolder in de betonnen vloerplaat van 10 cm dikte een trapopening maken van 205 cm x 250 cm.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Plaatsen van een poutrel om de opening tussen keuken en leefkamer te verbreden. Muur is een draagmuur van het schuine dak Lengte +/- 4.5meter Vervangen van een poutrel van +/- 3.5 meter. Muur van halve steen die de vloer van de verdieping draagt. Afwerken van de vloer en de zijkanten van de muren. Vergroten van een keldergat (binnen) om tot ingang van de kelder te kunnen gebruiken

Deurgat verbreden en tot plafond uitbreken

Een deurgat zou 1m moeten groter gemaakt worden om een mooie opening te hebben tussen living en eetplaats. Er dient 3 a 4 m2 uitgebroken te worden.

Verbreden opening in muur - poutrel plaatsen

Momenteel is er een deuropening van 80 cm in een niet dragende muur. Deze opening moet dubbel zo groot worden (160 cm ipv 80 cm). Normaliter moet er aldus een poutrel van 2m geplaatst worden. Liefst prefab poutrel zodat het overeenkomt met type muur en minder afwerking vereist achteraf. Dikte muur: 90 cm steen, langs beide kanten 1,5 cm bepleistering Uit te voeren: week 3 - 9 juli

Kamer op zolder maken

Vaste trap en kamer in orde maken op zolder. Opening verbreden , gyprocwerken vloeren leggen.

Opening garagepoort verbreden

Graag had ik een offerte laten maken voor het verbreden van mijn garage doorgang , huidige doorgang ongeveer 2,10 m en zou graag een 20 tal cm verbreden naar ongeveer 2,30 m het is maar langs 1 zijde dat er een stuk muur moet verwijderd worden zodat ik alleen maar de panelen van mijn poort moet laten vervangen en dan kan ik mijn geleiders van de poort kan recupereren.

Verbouwing van bestaande woning

Nieuwe delen: * Aanpalende garage * nieuwe keuken * berging * badkamer op verdieping * uitbouw in het dak Aanpassingen oude delen: * Deel gevel verwijderen voor doorgang naar keuken * bestaande opening in huis (doorgang leefruimte naar bureau) verbreden en draagbalk hoger plaatsen * 1 bestaand raam toemetsen (wordt muur van nieuwe badkamer * 2 bestaande ramen omvormen tot 1 groot raam (3.5m) (oostgevel) * 1 nieuw raam in zijgevel (westgevel)