Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Pergola plaatsen en bedekking afdakje afbreken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Pergola plaatsen en bedekking afdakje afbreken:

Pergola plaatsen en bedekking afdakje afbreken

Ik wil volgende opdrachten laten uitvoeren: Pergola in hout plaatsen Afdak tuinhuis verstevigen Watertanks plaatsen

Plaatsen veranda pergola

Plaatsen van een veranda en pergola. Het is een lange veranda 12m op 4m breed met het achterste gedeelte dat een stuk op maat gemaakt moet worden ( stuk dat grenst aan aparte garage ) en een pergola 3.5x3.5m . beste zou zijn ter plaatste komen kijken.

Aanbouw tuinhuis en pergola

Wij wensen een tuinhuis en pergola tegen ons huis te bouwen achteraan, en dienen hiervoor een rechthoekige vloerplaat van 12 cm dikte te laten plaatsen van 9x3 meter met 1 laag wapeningsnetten 150x150x8mm. Plaat dient nadien gepolierd te worden. Plaats : achter huis, op 17 meter van de weg. Huis is vrijstaande woning op 3 meter van scheiding met buur. Zo nodig kunnen we zelf de oppervlakte uitgraven na uw advies. Adresgegevens bij afspraak

Renovatie Reppel

Ik zoek iemand die mijn vakantiewoning weer opknapt. Op dit moment is er achterstallig onderhoud en ik wil hier graag een offerte voor ontvangen. Het gaat hier onder andere om het plaatsen van een nieuwe keuken, schilderswerkzaamheden aan de woning (buiten), vervangen van de bulex, vervangen van het houten platform rondom het zwembad, onderhoudswerkzaamheden aan het zwembad, herstelwerkzaamheden/vervangen van de poort en omheining, vervangen van de pergola en renovatie van de tennisvloer (buiten). Verder zouden we graag uw advies willen voor diverse vraagstukken die we op dit moment hebben met betrekking tot preventief onderhoud. Mocht u interesse hebben, dan kunnen we het liefst op korte termijn een afspraak maken.

Plaatsen pergola voor zonnepanelen

Ik wens in mijn tuin in Tremelo een houten constructie te plaatsen, waarop 20 zonnepanelen kunnen geplaatst worden en die verder als pergola kan dienen. Ik denk de zonnepanelen landscape te leggen, dan worden de afmetingen van het schuine dak ongeveer 4,5 x 10m. Het dak heeft een helling van 20°, de hoogte van voorzijde is 2m van de achterzijde 3,5m. Ook zullen er beton sokkels onder de steunpalen moeten gegoten worden. Graag een prijsofferte. Foto als voorbeeld ter beschikking.

Plaatsen afdak en/of pergola

We willen aan onze keuken en living een afdak en/of pergola plaatsen. Afmetingen: ongeveer 4m x 4m.

3 verbouwprojecten in één huis (half ...

3 verbouwprojecten in één huis (half open bebouwing): - plaatsen van een vaste trap naar zolder + isolatie en ontwerp van 2 kamers op de zolder - plaatsen van een veranda (bouwvergunning?) + pergola - verbreding en vernieuwing garage + oprit en eventueel tuin/tuinhuis

rechtse muur afbreken en nieuwe in ...

rechtse muur afbreken en nieuwe in baksteen dikte 18 cm opbouwen linkse muur aanpassen pergola (veranda) plaatsen schuifdeuren plaatsen