Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Plaat veranda vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaat veranda vervangen:

Plaat veranda vervangen

Er zou een plastieken plaat van de koepel moeten vervangen worden.

Deuropening maken in betonnen plaat en gemetste muur

Ik heb een garage van ongeveer 32 vierkante meter met betonnen platen en daar is een muur voor gemetseld , aan de voorkant zou ik graag een deur laten in plaatsen omdat wij een veranda tegen de garage gaan laten plaatsen. Men moet dus een deuropening maken in de betonnen plaat en de gemetste muur. Gaat om een opening met standaardafmetingen voor een deur. Muur is ongeveer 14 cm dik.

Gyprocmuur vervangen door gemetste muur

Ik zit met een gyprocmuur in de veranda van ongeveer 1.5 meter lang dat zou moeten vervangen worden door een gemetste muur. Aan de binnenkant zit dus een gyprocmuur en aan de buitenkant zit enkel een betonnen tuinmuur (vanonder plus minus 1,5 meter hoog) deels en een houten plaat (vanboven 60cm) . Aangezien dat dit voor mij wel een binnenmuur is (voor de buren niet) zou deze misschien ook geïsoleerd moeten worden. Het is geen groot stuk maar wel noodzakelijk. Dit ligt op de grens van beide percelen dus is een gemeenschappelijk stuk.

Vervangen van één polycarbonaatplaat op veranda

Één plaat op de veranda is stuk en moet vervangen worden afmeting 105 cm op 340 cm

Polycarbonaat platen te vervangen van veranda

Ik heb een plaat dat verschoven is in dak van een veranda. Daardoor regent het binnen. De veranda bouwer 'EVERWOOD' bestaat niet meer. Dringend plaat vervangen of volledig dak vernieuwen volgens advies vakman. Bouwjaar (2002) houten struktuur. Hierbij foto afmetingen van de veranda gemaakt door 'EVERWOOD'. (op de foto het paneel uiterst rechts is doorgezakt)

Vervangen polycarbonaatplaat veranda

Dak veranda: 1 polycarbonaatpaneel van het dak is gebarsten én dient te worden vervangen. 1 plaat meet ongeveer 2 x 1m.

Dakplaat veranda vervangen

Bij een bestaande veranda dient 1 dakplaat, welke is gescheurd, vervangen te worden. Het betreft een acrylaatplaat. Type: Acrylaat - S5P Resist - Opaal Dikte: 32mm Afmetingen: 1x 1115 x 3630mm Indien nodig: vervangen zwarte rubbers rond de te vervangen plaat.

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Alle polycarbonaatplaten vervangen op de veranda en plat dak. Zijn beschadigd met hier en daar zelfs gaatjes. Opp veranda 2 platen van ongeveer 3 m op 1 m en 1 plaat van 3x0,5 Platdak 4 x 2,5m op 1 m Alle dichtingen zijn ook toe aan vervanging.