Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning:

Nieuwbouw HOB plaatsen

Ik wil in 2018 een nieuwbouwproject realiseren. De plannen zijn al aanwezig. Het is een HOB met 186 m² geveloppervlakte. Geen kelder, gelijkvloers 17 m lang en 8 meter breed. Verdieping 12 meter lang en 8 meter breed. Zadeldak met een helling van 40°. Op het gelijkvloers een platte dak van ongeveer 40 m².

Nieuwbouwwoning bouwen met cellumat

Volledige nieuwbouw plaatsen met cellumat (of andere betonsoort). De plannen worden komende week opgesteld. We zoeken dus een goede aannemer die ervaring heeft met dit materiaal.

Houtskeletbouw plaatsen

Ik zou graag een ganse nieuwbouw in houtskelet laten plaatsen. Dit betreft een HOB.

Plaatsen welfsels en druklaag

Voor onze nieuwbouw (die we grotendeels zelf aan het zetten zijn) zijn we op zoek naar een aannemer die op onze 2e verdieping de poutrellen en welfsels wilt komen leggen. En op een latere datum de druklaag hierop wilt storten.

Herstellen gevel, binnenmuren en tegelvloer

Na een recente nieuwbouw die tegen mijn woning werd geplaatst vertonen mijn gevel, binnenmuren en tegelvloer op verschillende plaatsen scheuren en barsten. De bedoeling is deze schade volledig te herstellen.

Nieuwbouw met Cellumat Ytong plaatsen

Ik wil een HOB nieuwbouwwoning laten bouwen. Zou in Cellumat stenen gebeuren. Woning bestaat uit ongeveer 80 m² gelijkvloers, 1 s te verdieping, 2 de verdieping en zolder. Geen kelder. Graag een aannemer met ervaring/goede referenties met deze bouwmethode.

Muurisolatie plaatsen houtskelet

Voorzetwand muurisolatie. Geen voorkeur dit is een hout sketlet nieuwbouw. Graag advies over de verschillen in prijs, liefst zo natuurlijk mogelijk.

Vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness

Nieuwbouw plaatsen aan vierkantshoeve. Afmetingen gebouw 32 m lang 7 m breed en 7 m hoog. Alles is goedgekeurd door de gemeente en plannen van de architect zijn klaar. Het gebouw gaat een wellness worden.