Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning:

Nieuwbouw met Cellumat Ytong plaatsen

Ik wil een HOB nieuwbouwwoning laten bouwen. Zou in Cellumat stenen gebeuren. Woning bestaat uit ongeveer 80 m² gelijkvloers, 1 s te verdieping, 2 de verdieping en zolder. Geen kelder. Graag een aannemer met ervaring/goede referenties met deze bouwmethode.

Muurisolatie plaatsen houtskelet

Voorzetwand muurisolatie. Geen voorkeur dit is een hout sketlet nieuwbouw. Graag advies over de verschillen in prijs, liefst zo natuurlijk mogelijk.

Vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness

Nieuwbouw plaatsen aan vierkantshoeve. Afmetingen gebouw 32 m lang 7 m breed en 7 m hoog. Alles is goedgekeurd door de gemeente en plannen van de architect zijn klaar. Het gebouw gaat een wellness worden.

Geluidsisolatie binnenramen plaatsen

Hebben jullie een oplossing om ramen langs binnen te isoleren tegen geluidsoverlast ? Ter plaatse komen kijken dit is een nieuwbouw.

Nieuwbouw te plaatsen

Vrijstaande nieuwbouw ( rechthoek) glv 8m x 12m en 1ste verdiep idem. Voorzien van plat dak. Garage voorlopig enkel de betonplateau te voorzien 5m x 6m in variant Poly beton.

Nieuwbouw gevelsteen te plaatsen

Ik heb een nieuwbouw woning laten zetten in hout constructie maar nu heeft die bouw firma faillissement ,waardoor ik nu geen gevelsteen rond mijn woning heb met alle verliezen ervan. Het gaat alleen om de gevelsteen te plaatsen een 4 gevelwoning van 10 op 4,8 hoog en 7 op 6,2 dus een totaal van 180 m². Ik beschik over de stenen.

Inrichting zolder

Wij hebben onze nieuwbouw woning gekocht in 2013 waarbij de zolder in casco werd opgeleverd. De tijd is nu rijp om deze verder af te werken. Er is een bestaande trap tot deze ruimte, de isolatie is reeds geplaatst, alsook de velux ramen. Elektriciteit is getrokken tot aan de zolder, maar een verdere aansluiting en stopcontacten zijn nog te voorzien. We zouden dit alles willen afwerken met een een quickstep vloer en plaatsen van gyproc wanden, en een lichte bepleistering. Totale ruimte bedraagt ongeveer 70 m² vloeroppervlakte.

Uitbreiding huis + nieuwbouw dubbele garage

Wij willen een uitbreiding bouwen aan ons huis (+/-35m2, enkel gelijkvloers, plat dak) en een nieuwe dubbele garage bouwen (63m2, losstaand, plat dak, klassieke constructie). Ook willen we van de bestaande gevel van het huis op bepaalde plaatsen de gevelsteen strippen, nieuwe isolatie voorzien en een nieuwe gevelsteen voor zetten (geschatte geveloppervlakte: 60m2).PLan ter beschikking.