Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning:

Plannen nodig voor chalet

Ik zal een nieuwbouw chalet plaatsen die aan de woningbouw normen moet voldoen en via een architect wordt verwezenlijkt.

Zolder afwerken en trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder + afwerken zolder (gyproc wanden/iets van vloer zoals laminaat) en eventueel inbouwkasten. Betreft een nieuwbouw van 5jaar oud.

Nieuwbouw open bebouwing plaatsen

Nieuwbouw project:graag een aannemer. Het gaat om een open bebouwing, klassieke Stijl. Plannen zijn reeds aanwezig.

Recente nieuwbouw - Afdekken wand + (glazen) balustrade plaatsen

Afdekken wand-gevel. Glazen balustrade plaatsen. Komen kijken ter plaatse.

Onderstutten gevels renovatieproject hoeve

Ik ben een oude hoeve aan het renoveren en ga een nieuwbouw plaatsen binnen de bestaande gevels. Hierbij blijven twee gevels in L-vorm behouden die tijdens de werken onderstut moeten worden. Het betreft een lage gevel van 11.7 m lang en 3.25 m hoog, en een puntgevel van 8.5 m lang, dakgoot 3,25 m hoog en nokhoogte 6.5 m. Ook is er nog een klein muurtje van 4.5 m lang en ongeveer 2.5 m hoog. Binnenin wordt een vloerplaat gegoten, waar men de nieuwbouw op gaat bouwen. De stutting dient enkel langst buiten aan één kant te worden gedaan.

Nieuwbouw halfopen woning plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een nieuwbouwproject van een halfopen woning. De totale oppervlakte is ongeveer 265 m². De afwerking kunnen we deels zelf doen maar voor het overige van het totaalproject zoeken we een specialist. Plannen en lastenboek beschikbaar zijn beschikbaar.

Nieuwbouw HOB plaatsen

Ik wil in 2018 een nieuwbouwproject realiseren. De plannen zijn al aanwezig. Het is een HOB met 186 m² geveloppervlakte. Geen kelder, gelijkvloers 17 m lang en 8 meter breed. Verdieping 12 meter lang en 8 meter breed. Zadeldak met een helling van 40°. Op het gelijkvloers een platte dak van ongeveer 40 m².

Nieuwbouwwoning bouwen met cellumat

Volledige nieuwbouw plaatsen met cellumat (of andere betonsoort). De plannen worden komende week opgesteld. We zoeken dus een goede aannemer die ervaring heeft met dit materiaal.

Partners

Partners van Casius