Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van nieuwbouw aan bestaande woning:

Geluidsisolatie binnenramen plaatsen

Hebben jullie een oplossing om ramen langs binnen te isoleren tegen geluidsoverlast ? Ter plaatse komen kijken dit is een nieuwbouw.

Nieuwbouw te plaatsen

Vrijstaande nieuwbouw ( rechthoek) glv 8m x 12m en 1ste verdiep idem. Voorzien van plat dak. Garage voorlopig enkel de betonplateau te voorzien 5m x 6m in variant Poly beton.

Nieuwbouw gevelsteen te plaatsen

Ik heb een nieuwbouw woning laten zetten in hout constructie maar nu heeft die bouw firma faillissement ,waardoor ik nu geen gevelsteen rond mijn woning heb met alle verliezen ervan. Het gaat alleen om de gevelsteen te plaatsen een 4 gevelwoning van 10 op 4,8 hoog en 7 op 6,2 dus een totaal van 180 m². Ik beschik over de stenen.

Inrichting zolder

Wij hebben onze nieuwbouw woning gekocht in 2013 waarbij de zolder in casco werd opgeleverd. De tijd is nu rijp om deze verder af te werken. Er is een bestaande trap tot deze ruimte, de isolatie is reeds geplaatst, alsook de velux ramen. Elektriciteit is getrokken tot aan de zolder, maar een verdere aansluiting en stopcontacten zijn nog te voorzien. We zouden dit alles willen afwerken met een een quickstep vloer en plaatsen van gyproc wanden, en een lichte bepleistering. Totale ruimte bedraagt ongeveer 70 m² vloeroppervlakte.

Uitbreiding huis + nieuwbouw dubbele garage

Wij willen een uitbreiding bouwen aan ons huis (+/-35m2, enkel gelijkvloers, plat dak) en een nieuwe dubbele garage bouwen (63m2, losstaand, plat dak, klassieke constructie). Ook willen we van de bestaande gevel van het huis op bepaalde plaatsen de gevelsteen strippen, nieuwe isolatie voorzien en een nieuwe gevelsteen voor zetten (geschatte geveloppervlakte: 60m2).PLan ter beschikking.

Nieuwbouw te plaatsen

Ik wil een nieuwe bouw plaatsen voorgevel 9m diepte 11m kroonlijsthoogte 3m20. Woning: inkomhal, wasplaats, open keuken, bureel, wc, living, eetkamer beneden, 3 slpkamers en badkamer boven

Afwerken van nieuwbouw

Muren+plafond bijwerken +schilderen Vloeren met laminaat+plintjes leggen Keuken plaatsen. Materiaal is reeds aangekcoht.

Uitbreiden garage + Gevelrenovatie + aanleg oprit

Beschrijving huis: Het huis bestaat uit 2 delen, het oude voorste deel met voorgevel. En een nieuwbouw achterbouw. Aan het huis is ook een garage die te smal is om een normale sedan wagen in te plaatsen. Wij hebben reeds de bouwplannen van de architect gekregen en de bouwaanvraag is lopend. Garage: De garage is dus te smal, deze moet in het huis uitgebreid worden en evenals een stuk naar voor. Hiervoor moet de steunmuur tussen de garage en het huis verplaatst worden in het huis. Tevens moeten hier volgens onze architect een 4 tal steunbalken voor geplaatst worden. Voorgevel: De uitgebreide garage moet langs de buitenkant bekleed worden in houten regelwerk + isolatie. De rest van de voorgevel en zijgevel moet bekleed worden in crepie + isolatie. Plannen beschikbaar.