Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Plaatsen van een poutrel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van een poutrel:

Steunmuur tussen keuken en eetkamer slopen en poutrel plaatsen

De steunmuur tussen de living en keuken zou moeten opengemaakt worden om de keuken te vergroten. Hier zal ook een poutrel moeten gestoken worden en enkele leidingen verleggen. Dit gaat om de waterleidingen.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Er zou een poutrel moeten geplaatst worden van 3.20m. Uitbreiding van miving naar keuken.

Steunmuur afbreken en poutrel plaatsen

Wij willen graag een steunmuur laten verwijderen tussen de living en de aangrenzende gang. Tussen deze twee ruimtes zit reeds een deuropening. De muur die weg zou moeten is ongeveer 4 meter lang. Het plafond is ongeveer 3,5 meter hoog.

Plaatsen van een poutrel

Vakman voor het plaatsen van een poutrel +/- 4,5m (steunpunt van 60cm en 100cm) om zo een open keuken te creëren. Type poutrel zal het eenvoudigst zijn om twee I profielen te plaatsen van 15+/- cm. Deze zullen misschien eenvoudiger te plaatsen zijn dan één profiel van 35cm.

Plaatsen van poutrels

Plaatsen van 2 à 3 poutrels en afbraak oude poutrel voor dakconstructie

Poutrel plaatsen

Wij willen graag twee opeenvolgende muren afbreken om zo een open keuken te creëren. Wij zijn niet zeker welke draagmuren zijn en welke niet. Het zou gaan om twee muren van 3.9m op 2.7m hoogte. Daarnaast hadden we ook graag een Poutrel laten steken op onze buitenmuur om deze te voorzien van een schuifdeur van 2.5m breed.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Plaatsen van een poutrel om de opening tussen keuken en leefkamer te verbreden. Muur is een draagmuur van het schuine dak Lengte +/- 4.5meter Vervangen van een poutrel van +/- 3.5 meter. Muur van halve steen die de vloer van de verdieping draagt. Afwerken van de vloer en de zijkanten van de muren. Vergroten van een keldergat (binnen) om tot ingang van de kelder te kunnen gebruiken

Plaatsen poutrel in draagmuur

Wij willen een poutrel laten plaatsen in een draagmuur om daarin een nieuwe venster te plaatsen.