Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Plaatsen van 5 poutrels" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van 5 poutrels:

Plaatsen van 5 poutrels

Vakman voor 5 poutrels te plaatsen (zie bijlagen voor informatie)

Poutrels plaatsen

Plaatsing 3 kleine poutrels van +- 1,60 meter om de deuropening met 40 cm te verhogen.

Plaatsen van poutrels

Plaatsen van 2 à 3 poutrels en afbraak oude poutrel voor dakconstructie

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

Ik zou graag de muur tussen keuken en living wegnemen en balk plaatsen. Appartement op 1ste verdieping van gebouw met 3 verdiepingen. Voor bezichtiging contacteer mij.

Plaatsen van 2 poutrels

Ik zou 2 poutrels van ongeveer 4 meter moeten laten plaatsen. Deze zijn reeds berekend door een ingenieur.

Poutrel plaatsen

Ik zoek een aannemer om op de 2e verdieping één of twee poutrels te steken. Men moet eerst een binnenmuur verwijderen, het is geen steunmuur.

Plaatsen van poutrelles

1) We willen graag een deuropening maken aan de achterzijde van onze woning. Hiervoor dient er een poutrel te worden geplaatst boven een bestaande raamopening. De uiteindelijke poutrel zou 2.5 - 3 meter lang moeten zijn. De deuropening wordt dan breder dan de huidige raamopening. 2) Omdat we graag onze nieuwe badkamer op de 1e verdieping willen, en we met een houtskeletbouw uit 1926 zitten, hadden we graag de vloer verstevigd. Hiervoor dienen houten balken (die er al liggen) vervangen te worden door stalen poutrels zodat we hier later met een gerust hart onze nieuwe badkamer kunnen zetten. Het gaat hier om een oppervlakte van 4m x 5m.

Binnenmuren uitbreken, poutrels plaatsen en gyproc plafonds leggen

Wij zouden graag 2 binnenmuren laten uitbreken en poutrels steken van 4m lang. 1 muur is een muur op het gelijkvloers van 18cm dikte, de andere is onder het dak op de eerste verdieping (eveneens 18cm), maar mogelijks steunt hierop de dakconstructie. Bovendien zouden we graag gyprocplafonds laten steken op de benedenverdieping,ongeveer 130-140 m². De huidige plafonds zijn typische jaren 70 plafonds bestaande uit houten latten.