Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Plaatsen raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen raam:

Ramen uitbreken en gat vergroten

Een bestaand dubbel raam van 2m20 op 2m moet uitgehaald worden het gat moet iets hoger gemaakt worden ongeveer 15 cm om een nieuw raam in te plaatsen. Het nieuwe raam moet uitgeplijsterd worden. Bij een keukenraam van 1.5m op 1.1m wordt door de ramenplaatser een bestaand rolluikbak verwijderd daar zou het ook moeten uitgeplijsterd worden.

Poutrel plaatsen in draagmuur

Poutrel plaatsen in een steunmuur om van 2 ramen 1 raam te maken. Het betreft 2 ramen over de volledige breedte van de achtergevel van elk ong. 1m breed met 2m ertussen die 1 groot raam zouden moeten worden. In totaal gaat het dus om een 4tal meter.

Plaatsen raam

Opening maken in buitenmuur om raam in te plaatsen. PVC raam plaatsen. Rolluik zagen.

Reparatie van veranda

We hebben aan ons appartement een kleine oude veranda met glazen dak dat bij hevige regenval op verschillende plaatsen lekt. Vervanging van het dak en het raam. Veranda met PVC-profielen. Dak is 2 à 3 m² groot. Graag volledig nieuw dak, dus niet enkel het glas.

Verbouwingen uitvoeren

1 Muur slopen. Deur plaatsen waar raam is. Raam plaatsen waar deur is. Doorgang maken.

Garage renoveren

Asbestplaten dak afbreken. Plat dak leggen van 36 m² incl afvoer. Raam achteraan vervangen. Opening achteraan vergroten en poort plaatsen. Garagedeur opening vergroten en nieuwe deur plaatsen. Buitenisolatie plaatsen. Crepi plaatsen op een opp. van 75 m² In garage electriciteit leggen en keramische tegels leggen op een opp van 36 m².

Zolderverdieping renoveren

Op de zolderverdieping zouden 3 kamers en een toilet moeten komen. Nodige werken: Plaatsing van 1 velux, 2 ramen in de zijgevel ipv 1 klein raam. Elektriciteitswerken, plaatsen van 3 verwarmingselementen en een toilet. Gyproc schuine wand + pleisterwerk + pleisterwerk deel benedenverdieping en 1 tussenwand te plaatsen. Ook chape en evenuteel vloer te plaatsen. Oppervlakte bovenverdieping is 180 m².

Plaatsen balkon

Plaatsen van balkon 1.2m op 4 meter. Behouden van 1 raam, het andere vervangen door schuifraam .