Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Plaatsen 2 wanden in kantoorruimte" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen 2 wanden in kantoorruimte:

Zolder volledig renoveren

Zolder te verbouwen. Men moet een zoldervloer, dakramen en isolatie plaatsen. Hiernaast ook wanden afdekken, inbouwkasten voorzien. Deel van de zolder ook inrichten als badkamer. Elektriciteit en verwarming voorzien. Ook een trapgat en vaste trap plaatsen in een houten vloer.

Bel-etage vernieuwen

Plaatsen van 3 gyproc wanden Plafond van 4x2m in gyproc met inbouwspots. Tegels leggen en plinten op de volledig eerste verdieping. Plaatsen van een schuifraam in PVC van 3m05 x 2m14 op de eerste verdieping.

Plaatsen 2 wanden in kantoorruimte

wij zoeken voor onze kantoorruimte een verdeling met 2 'muren' die in een hoek op elkaar staan en aansluiten op 2 vaste muren. Wij hadden graag één muur in glas gehad (+/-8m) en één muur in gyproc (of dergelijke) (+/-6m). In de muur (gyproc bij voorstel) dient een deur geplaatst te worden. Op de bijgevoegde foto is het grote vierkant de plaats waar de muren moeten komen. Onderaan (aan de halve ronde) gyproc (of gelijkaardig) en rechts glas.

Zolder renoveren en trap plaatsen

Graag laten wij een vaste trap plaatsen naar zolder. Afwerking van wanden en plafond met gypoc en afscheiding maken van berging. Electriciteit voorziening doortrekken en lichtpunten bijmaken. Chappen zolder. Oppervlakte : 5 m op 10 m.

Renoveren van open bebouwing met geluidsisolatie

Plaatsen van gyproc wanden en deuren, met kennis van de moderne technieken en materialen zoals geluidsisolatie. Ruimte opnieuw onder te verdelen in slaapkamers. Geluidsisolatie plaatsen op ganse bovenverdieping. Vloer bekleden enkel de boven verdieping ofwel met laminaat of wel met kurk. Gaat om een open bebouwing.

Wanden plaatsen en vervangen door glazen wanden

Wij zouden graag de indeling van enkele van onze bureaus aanpassen. Bureau 1: Van 2 bureaus 1 grotere ruimte maken: een wand en deur verwijderen. Bureau 2: 1 binnenwand vervangen door een glazen wand zo komt er meer zonlicht binnen. Geen steunmuren!

Cafetaria met kantoren en toiletten bouwen in een bedrijf

Werken in een bedrijf een cafetaria bouwen, met toiletten en kantoren in gyproc. Plaatsen van een IKEA keuken, ophangen sanitair, maken van gyproc wanden. - 15 m² mets werk (kan ook uitbesteed worden) - 2 toiletten, 1 douche - 20 stekkers en lichtschakelaars (ongeveer) - plafond (2 x 60 m²) - Schilderen van het bedrijf.

Ruimte van 16 m² stuccen, gyproc wanden plaatsen, vloeren en nieuwe keuken plaatsen

Ruimte 4 m op 4 m, plaatsen van gyproc wanden, bezetten, vloeren en nieuwe keuken plaatsen. De nieuwe keuken is een L vorm, zonder kookeiland. Graag op maat laten maken.