Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Poutrel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Poutrel plaatsen:

Poutrel plaatsen

Beneden zou er bijgebouwd worden het terras wordt een keuken. Hiervoor is er al een achtergevel deels uitgebroken en hier moet een poutrel worden gestoken. Gevelbreedte is 6,40 meter.

Poutrel plaatsen

Wij zoeken dringend iemand die een kleine poutrel kan steken. Het gaat over de muur tussen de keuken en de woonkamer. De breedte die er moet komen is 2m80. Wij hadden iemand maar deze persoon is niet meer bereikbaar. Helaas voor de werken die erna wel doorgaan, moeten wij dringend vervanging zoeken die deze week of volgende week dit kan komen doen.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van poutrellen in een renovatieproject. Ondertussen hebben we het stabiliteitsonderzoek gekregen en zouden voor onderstaande punten een prijsofferte willen verkrijgen: - het plaatsten van 2 poutrellen op het gelijksvloer (om openingen te vormen voor het plaatsen van ramen in de achtergevel). Kunnen jullie mij ook aangeven of jullie de muren dan ook zelf afbreken? Indien ja, staan jullie ook in voor het verwijderen van het steenpuin? - het plaatsen van standaard prefab betonnen lintelen boven bestaande ramen (ter vervanging van bestaande houten lintelen) - indien jullie dit ook doen: het herstellen van een scheur in het bestaande metselwerk door het plaatsen van scheurverankering (reparatiemortel en roestvrij spiraal anker).

Boogmuur afbreken en poutrel steken

Draagmuur in boogvorm afbreken en poutrel plaatsen op het gelijkvloers. Eerste verdieping is er op de draagmuur een muur tussen 2 slaapkamers. Daarboven is er de zolderverdieping en het dak. Afmetingen muur: breedte 4 m hoogte 2,6 m en dikte 20 cm.

Draagmuur verwijderen en plaatsen poutrel

Ik wil een draagmuurtje verwijderen van een 2 tal meter, samen met de deuropening 290cm, 20cm dik. Het plaatsen van een poutrel is dus van de orde. 1 geheel te maken van 2 ruimtes.

Poutrel plaatsen

Muur afbreken en poutrel plaatsen. Poutrel : 2 te zetten. totaal 4 m

Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen

Er is een steunmuur tussen de keuken en de living die we graag willen verwijderen. De plafond is 260cm hoog, breedte muur 390cm, diepte 14cm

Binnenmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Muur tussen keuken en living afbreken (4 op 2 meter). Moet een poutrel gestoken worden om plafonds te stutten. Adres is net over de grens.