Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Poutrel steken en raam vergroten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Poutrel steken en raam vergroten:

Poutrel plaatsen

Wij willen graag twee opeenvolgende muren afbreken om zo een open keuken te creëren. Wij zijn niet zeker welke draagmuren zijn en welke niet. Het zou gaan om twee muren van 3.9m op 2.7m hoogte. Daarnaast hadden we ook graag een Poutrel laten steken op onze buitenmuur om deze te voorzien van een schuifdeur van 2.5m breed.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Poutrel van 6,5m à 7m steken in garage om schuifdeur te plaatsen.

Poutrel plaatsen

We willen in de woonkamer een poutrel steken. Steunmuur verwijderen ens teken poutrel. Groter maken van ruimte.

Poutrel plaatsen

Wij zoeken dringend iemand die een kleine poutrel kan steken. Het gaat over de muur tussen de keuken en de woonkamer. De breedte die er moet komen is 2m80. Wij hadden iemand maar deze persoon is niet meer bereikbaar. Helaas voor de werken die erna wel doorgaan, moeten wij dringend vervanging zoeken die deze week of volgende week dit kan komen doen.

Boogmuur afbreken en poutrel steken

Draagmuur in boogvorm afbreken en poutrel plaatsen op het gelijkvloers. Eerste verdieping is er op de draagmuur een muur tussen 2 slaapkamers. Daarboven is er de zolderverdieping en het dak. Afmetingen muur: breedte 4 m hoogte 2,6 m en dikte 20 cm.

Draagmuur verwijderen poutrel steken

We willen een draagmuur uitbreken en poutrel steken. De muur is 3.8m breed en 2.6m hoog. Er is reeds een pilaar opgebouwd en poutrel haaks hierop gelegd. Het zou kunnen dat deze pilaar dus moet worden verstevigd. We hebben nog geen tekeningen van architect / ingenieur.

Poutrel steken in draagmuur

opening maken in draagmuur / poutrel steken afmetingen +/- 160 cm x 200 cm werken zouden zo snel mogelijk uitgevoerd mogen worden

Steken van poutrel in draagmuur

Plaatsen van poutrel van ongeveer 2,5 in binnenmuur, in een opening van 4m35.