Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Poutrel steken en raam vergroten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Poutrel steken en raam vergroten:

Buitenmuur vervangen door een poutrel

Wij hebben een huis gekocht en daar staat een veranda aangebouwd. Echter wensen wij die doorgang te verbreden. Dus dat betekent dat de buitenmuur, zo een 6,28m breed, moet worden opengebroken. In de plaats moet men een zware poutrel steken.

Steunmuren verwijderen en poutrellen steken

Beneden ruimte: Ruimte tussen de keuken en de living een grote opening maken van 2,5x2m in een draagmuur Tussen de living en de zitruimte een poutrel hoger steken Boven verdieping Opening maken in een draagmuur in de badkamer van 1,5x2m Tussen 2 slaapkamers een deuropening maken in een draagmuur Tussen de slaapkamer en de badkamer een opening maken van 1,5x2m Het gaat over 2 huizen naast elkaar

Vermoedelijke steunmuur afbreken en poutrel steken

Wij willen onze keuken half-open maken door een binnenmuur gedeeltelijk af te breken en er een poutrel te laten steken. Het gaat over een opening van 2,5-3,5 meter.

Draagmuur breken en een poutrel steken

Draagmuur breken en een poutrel steken. Lengte van 3.30 meter.

Poutrel steken en raam vergroten

Raam vergroten in keuken. van 1meter naar 2 meter en plaatsen van poutrel.

Muren uitbreken en poutrel steken

Er zouden 2 muren uitgebroken moeten worden als ook een poutrel gestoken worden. Nieuwe muur plaatsen. De oude voordeur moet dichtgemetseld worden en zou op een andere plaats moeten komen.

Verwijderen muur en plaatsen van poutrel

Wij renoveren momenteel een woning te Zwevegem en zouden graag de steunmuur tussen keuken en living laten afbreken en een poutrel van ca.3 meter in de plaats laten steken. Stabiliteitsberekeningen en specificaties voor de bouwopdracht werden reeds door onze architect gemaak (in bijlage).

Poutrel steken

Een poutrel steken van 3 meter om keuken open te maken.