Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Poutrel steken in draagmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Poutrel steken in draagmuur:

Stuttingswerken, metselwerk en poutrel steken

Op zoek naar een vakman voor stuttingswerken, metselwerk en een poutrel te plaatsen.

Muur uitbreken en poutrel steken

Uitbreken van een muur van 2,55 op 3 meter. In de plek een poutrel te plaatsen.

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Voor onze renovatiewerken moeten we een steunmuur uitbreken en een poutrel plaatsen. Werfinstallatie: - Inhuizen materialen, dagelijkse opkuis, werfopvolging, transportkosten, container/evacuatie afval, ... Wanden: - Afbraak van bestaande muur dikte 28cm lengte 398cm? - Voorzien van 2 stalen liggers IPE 220 lengte 4m bevestigd met pennen M16, incl inkorten en antiroestverf? - Voorzien van 2 kokerprofielen 80x80x8mm H260cm, 2 kopplaten 10x220x220mm en 2 voetplaten 10x300x400mm

Steken poutrel in draagmuur

Muur tussen keuken en woonkamer moet eruit over een lengte van 3 meter en poutrelle gestoken. De plafonds moeten onaangeraakt blijven dus stutting door de muur zelf. Werk zou op vrij korte termijn worden uitgevoerd.

Verbouwen woning

Muur verwijdering tussen living en keuken en dan poutrel steken. 2 schoorsteenmantels afbreken en afwerking. Opening maken voor schuifraam. opening van 2m20. Schuifraam is reeds besteld.

Poutrel plaatsen

Wij willen graag twee opeenvolgende muren afbreken om zo een open keuken te creëren. Wij zijn niet zeker welke draagmuren zijn en welke niet. Het zou gaan om twee muren van 3.9m op 2.7m hoogte. Daarnaast hadden we ook graag een Poutrel laten steken op onze buitenmuur om deze te voorzien van een schuifdeur van 2.5m breed.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Poutrel van 6,5m à 7m steken in garage om schuifdeur te plaatsen.

Poutrel plaatsen

We willen in de woonkamer een poutrel steken. Steunmuur verwijderen ens teken poutrel. Groter maken van ruimte.