Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: 2 poutrels steken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: 2 poutrels steken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor 2 poutrels steken:

Poutrel plaatsen en betonplaat uitbreken en opnieuw gieten

Ik wil graag 2 muren laten weghalen en 2 poutrels steken in de plaats. Ook moet men een bestaande betonplaat weghalen en een nieuwe gieten.

Poutrels steken

Ecologisch gebouwd spanwijdte. Balk 7 M x 3,5cm dik x 20 cm hoogte en gelegd op een afstand van 60 cm . Slaapkamer boven is ongeveer 12 m2 en als men over de vloer loopt voelen we de vloer bewegen. Nochtans beneden in de living reeds eiken balk gestoken omwille van beweging.

Poutrel steken en nieuw trapgat maken

Voor de verbouwing van mijn huis zou ik een deel van de werken willen laten uitvoeren door een aannemer. Concreet gaat het over het plaatsen van een aantal poutrels, nieuwe trapgaten die moeten worden geboord, Oude trapgaten die moeten worden gedicht en het opmetsen van scheimuren. Eventueel kunnen er nog enkele werken bij komen die ik door de aannemer zou laten doen.

Muur uitbreken en poutrels steken

Ik zou graag een muur laten uitbreken tussen living en keuken en poutrels ( 2 stuks) te plaatsen.

Kleine metselwerken en steken van 2 poutrels in een renovatiewoning

Renovatiewerken moeten als volgt uitgevoerd worden; Ophogen van enkele raamtabletten, steken van nieuwe tabletten onder groot schuifraam, dicht metsen van 2 binnendeuropeningen, dicht metsen van 1 buitendeur opening, maken van 1 nieuwe binnendeuropening, steken van putrel boven groot schuifraam, steken van putrel ter vervanging van uitbraak niet-dragende muur.

2 poutrels steken

Wij zouden 2 poutrels willen laten steken voor een renovatie... Alvorens wij een bod doen op het huis, zouden wij hier graag de kostprijs van weten. Het gaat over een poutrel van ongeveer 4m en één van ongeveer 5 m Ze moeten beiden een 2de verdiep, zolder en rieten dak dragen. Kan u ons een richtprijs geven? Woning nog niet aangekocht.

Poutrel steken en binnenmuren verwijderen

Wij willen in onze laagbouw woning een aantal binnenmuren weghalen. Op deze muren liggen gewelfsels in beton. Er zouden dus 2 of 3 poutrels over een lengte van ongeveer 10 meter moeten gestoken worden om dit te ondersteunen. Graag een vrijblijvende offerte voor deze klus.

poutrels steken

Een aannemer voor 2 poutrels te steken die samen een T vormen (een is dus vast gebout/gelast in de andere). Elke balk is ongeveer 4 meter en de trap zou opgehangen moeten worden aan de balk. In bijgevoegde tekening staan balken in rode stippellijn aangeduid. Start werken: zsm