Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Raam aanpassen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Raam aanpassen:

Raam aanpassen

Wij hebben momenteel 1 raam in de living van 220cm h x 260cm b We zouden graag dit raam aanpassen naar een raam van 50cm h x 260cm b en de muur dan laten opmetsen en binnen laten plamuren. Samenvatting: - Plaatsen nieuw raam 50cm x 260cm - opmetsen buitenmuur bakstenen - opmetsen binnenmuur snelbouw - isolatie spouwmuur voorzien - plamuren binnenmuur.

Garagepoort aanpassen en vervangen door raam + ondermuur

Garage ombouwen tot extra kamer. Garagepoort aanpassen naar muur van max. 75cm hoog en max. 2m breed met een resterende opvulling van raam.

Kleine renovatie uitvoeren studio

Ingemaakte kasten en bed verwijderen. 1 raam vervangen in pvc van 1.50 m en terrasschuifdeur 2.40 m vervangen in pvc . Inductiekookplaat plaatsen en elektriciteit aanpassen. +ATTEST!!!! 4m ong --> kasten

Leefruimte uitbreiden met aanbouw

Aanbouw van 3 m op 4 m. Deur, raam en gedeelte van muur verwijderen en steunbalk plaatsen. Radiator verplaatsen. verlichting aanpassen. aanbouw met veel glas voor lichtinval.

Veranda aanpassen naar aanbouw

Ik zou graag de veranda bij de keuken nemen. Daar zou ik een stuk draagmuur voor moeten verwijderen, pannendak leggen, vals plafond steken en een nieuw raam steken.

Bungalow gedeeltelijk renoveren

Bungalow van 60 m² gedeeltelijk renoveren. Volledige hernieuwing elektriciteit, plaatsen van milieuvriendelijke en zuinige verwarming, weghalen oude plafondpanelen, isolatie en afwerking van plafond. Maken en plaatsen van dubbele deur met glaspartijen en plaatsen van een enkel raam in bijgebouw. Eventuele verwarmingsbron en elektriciteit in bijgebouw ook aanpassen. Ook vijver opnieuw aan te leggen, ongeveer 20 m². Plaatsen van nieuwe rubber en eventuele houten afwerking aan de buitenkant.

Steken van poutrellen en aanpassen oprit

Poutrel steken in voorgevel van een rijwoning om een garagepoort te plaatsen in plaats van raam en muur. Dit zou gaan om een poutrel van 4 meter. Ook moet er een andere kleine poutrel worden gestoken om 2 rijwoningen met elkaar te verbinden. Men moet ook de oprit aanpassen aangezien deze niet op hetzelfde niveau liggen.

Renovatie woning

Aanpassen van raamopeningen en deuropeningen : een schruifraam plaatsen op GLV en daavoor muur aanpassen. Op verdieping van 2 ramen overgaan naar het maken van 1 raam met de nodige aanpassingen. ramen in PVC Op GLV gieten van betonvloer ,oppervlakte : 14,5 m op 3,5 m. Binnenhuis 1 muur bezetten in de keuken.