Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Raam plaatsen op de plaats van een muurtje" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Raam plaatsen op de plaats van een muurtje:

Raam plaatsen op de plaats van een muurtje

Ik wil een raam van ongeveer 1,5 op 2 meter in de plaats van het muurtje in de veranda.

Grote renovatiewerken uitvoeren

Gevel van 4.5m renoveren met spuitkurk. Momenteel 2 ramen en geen voordeur. Voordeur plaatsen, hiervoor 1 raam verwijderen en inkomhal van 1m x 2.5m in living realiseren. Ook staat van het dak controleren en indien mogelijk de zolder willen uitbreiden met een dakkapel. In de living schoorsteen voorzien van een inbouw pelletkachel. Ook elektriciteitswerken uitvoeren, een lichtpunt in onze living en nieuwe inkomhal.

Muur uitbreken en poutrel steken

We willen in onze achtergevel ruit plaatsen. We willen graag met iemand de mogelijkheden bespreken en laten uittekenen. 1 groot raam van bijna 6m of 2 ramen met muur tussen? Of zijn er nog mogelijkheden waar we nog niet aan dachten. Vervolgens uitbreken van muur en plaatsen van ruiten.

Buitenmuur verwijderen uitbouw plaatsen

Momenteel zit in de achtergevel (35cm) reeds een glazen deur en een raam van 1,5 op 1,5. Naast de glazen deur is er nog een deel muur van 80 cm breed en langs het raam nog een stuk muur van 50 cm. Wij zouden deze buitenmuur van 4 meter breed en 2,5 meter hoog over de volledige breedte wensen uit te breken. Vermoedelijk zit er boven de deur en raam al een draagbalk. Nadien wensen we hier een kleine uitbouw van ongeveer 7m² meter te plaatsen met gesloten dak en glaswanden. Zoals u ziet op de foto, tot de rode lijn en gebruik maken van de muur van de garage. De rechtse deur van de garage zouden we uitbreken en dichtmetselen, zodat we dan gebruik maken van de linkse deur voor garage.

Volledige traphal te renoveren

Uitbreken en afvoeren van tegels tegen de muren, bezetten van muren in de traphal met 2 verdiepingen. Raam uitbreken, opening vergroten en nieuw raam plaatsen. Afwerken van raam, schilderen van traphal. Extra muur te bezetten in slaapkamer.

Aanpassingswerken uitvoeren om nieuwe ramen te plaatsen

Wij willen graag nieuwe ramen plaatsen, maar eerst zouden er wat aanpassingen gedaan moeten worden. Het gaat om 2 grote ramen die schuiframen worden, 2 grote rammen die smaller worden, 1 kleiner raam en dan 1 groot raam dat moet worden dichtgemaakt. Op zoek naar een vakman voor de metsel- en isolatiewerken. We hebben ook een betonnen platform boven onze voordeur wat we graag weg willen.

Verwijderen van toilet en plaatsing raam in buitenmuur

Het toilet in de keuken op het gelijkvloers zouden we willen verplaatsen naar de hoek schuin tegenover. De binnenruimte van het toilet meet momenteel 170cm op 90 cm en die afmetingen zouden we ongeveer willen behouden in het nieuw te bouwen toilet. Het nieuw te bouwen toilet zou bereikbaar moeten zijn vanuit de gang. De wanden van het huidige toilet zijn van gyproc. Het huidige toilet grenst nu aan de buitenmuur van de tuin. Daarin willen we nu een raam laten plaatsen (180cm hoog / 140cm breed). De buitenmuur dient dus afgebroken te worden en vervolgens moet er een raam in de opening komen.

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

De bestaande keuken en living is nu opgesplitst door een muur, deze moet weg, alsook een groter raam in de achtergevel. 2,5x2,2m +/-50m² muur is 4m breed