Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ramen vervangen en keuken uitbreiden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen vervangen en keuken uitbreiden:

Ramen vervangen en keuken uitbreiden

Ik heb een huis dat opnieuw gerenoveerd moet worden. Verkleinen van ramen en nieuw plaatsen. Keuken verlengen met een nieuwe veranda.

Totaalrenovatie uitvoeren

Ik ben op zoek naar een vakman voor de totaalrenovatie van mijn huis. Dit omvat de grote werken tot de afwerking: dak isoleren en gipsplaat plaatsen, bovenverdieping in laminaat leggen, badkamer en beneden chapen/isoleren/vloeren, elektriciteit/water/afvoer vernieuwen, zonnepanelen, muren uitbreken en draagbalken plaatsen, ramen vervangen en schuifraam plaatsen + 2 dakvensters plaatsen, nieuwe voordeur, buitenmuur isoleren, plaasteren binnenmuren en plafonds.

Schrijnwerk houten veranda herstellen

Houten veranda van 4 x 8 meter heeft een aantal slechte stukken die vervangen zouden moeten worden. Het gaat om het vervangen van de dakrand, enkele latten onder de ramen, het wegsnijden van enkele siliconen.

Renovatie van rijhuis

De volledige badkamer renoveren, betegelen, badkamermeubel en douche plaatsen. Keuken plaatsen , volledige keuken plaatsen met inbouwtoestellen. Dak leggen. Laminaat leggen op de gelijkvloers en bovenverdieping. Elektriciteit vervangen. Ramen plaatsen op gelijkvloers en eerste verdieping. Een vaste trap naar zolder plaatsen , graag een houten trap , komt tegen een muur te staan.

Herenhuis renoveren

Totaalrenovatie herenwoning . Gelijkvloers en twee verdiepingen. Oude veranda aanpassen of verwijderen. Dak vernieuwen. Zolder uitbouwen tot kamers. Trap naar zolder vernieuwen. Ramen vernieuwen Electriciteit en sanitair vervangen eventueel gas binnenbrengen. Vloeren tegen brand en lawaai isoleren zodat het brandveilig is. De totale oppervlakte is 320m²

Houten balken boven ramen en poort vervangen

Vervangen van eiken balken boven ramen door natuursteen. Het gaat om 7 stuks van ongeveer 160 cm en ook nog 2 stuks van 60 cm. Hiernaast zijn er nog 3 andere balken te vervangen.

Kelder renoveren

Ik wil graag mijn kelder renoveren. Het gaat om een kelder van 12 op 5 meter, onderverdeeld in 3 ruimtes met kipramen aan de straatkant. Deze moet eerst vochtvrij worden gemaakt. Hiernaast moet men opnieuw bepleisteren, de vloer deels opnieuw leggen, ramen vervangen.

Renoveren appartement

Renovatie appartement. Nieuwe keuken en badkamer, nieuwe ramen en deuren, nieuwe vloer in living, keuken en badkamer, deel muur uitbreken, afbreken verwarmingselementen en vervangen 2-3 andere verwarmingselement. Landelijke stijl. Badkamer met bad. Keuken met inbouwtoestellen-oven, dampkamp-ijskast, vaatwasmachine,combi oven. Elektriciteit vervanging indien nodig.