Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renovatie en aanbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie en aanbouw:

Renovatie en aanbouw

Renovatie van de woning, aanbouw skeletbouw van 40m². bovenverdieping 15 m². Renovatiewerken binnen. Plan architect beschikbaar.

Draagmuur uitbreken en steunbalk plaatsen

Bij de renovatie van onze woning zal een aanbouw (met eerste verdieping en dak) geplaatst worden aan de linkerzijde van het huis. In de zijgevel van het huis moet er zowel een opening komen op het gelijkvloers, als op de eerste verdieping. Beide openingen zouden ongeveer 4 meter breed moeten zijn.

Aanbouw zetten

Bij een renovatie hebben een aanbouw die volledig dient gebouwen te worden. Aanbouw met zoldering open in nok. Plan van architect ter beschikking. Offerte op te maken samen met architect.

Ruwbouwwerken voor renovatie uitvoeren

We zoeken een aannemer die de ruwbouwwerken van een totaalrenovatie zouden willen uitvoeren van een woning uit 1952. Er zou een aanbouw moeten bijkomen van ca. 30m². Volgende zaken zouden moeten gebeuren: - Bouwklaar maken van het terrein - Rioleringen (incl. nieuwe Septische put, regenwaterput, bufferput) - maken van nieuwe opening in bestaande structuur - funderingsplaat - opmetsen dragende en niet dragende muren - plaatsen poutrellen

Totale renovatie uitvoeren

We hebben een huis van circa 550 m². De renovatie houdt o.a. in: vernieuwen en isoleren dak, keuken openbreken, plamuren en herschilderen, nieuwe vloeren aanleggen, sanitair vervangen en badkamers (5) vernieuwen, binnenzwembad renoveren, trappen vernieuwen, nieuwe aanbouw, trapzolder maken en zolder inrichten.

Timmer- en schrijnwerken aan woning uitvoeren in kader van renovatie

AANBOUW AAN LIVING : 180 lang x 100 breed x 314 totale hoogte plafondhoogte: 289 cm platformhoogte: 299 cm Buitenbekleding: verticale bebording in cederplanken of gelijkwaardig. Geen kantvoegen, onbehandeld. Spijkerflensdeken Rockwool 10 cm tussen de wand stijlen en platform roostering. Toezichtluiken: 2 stuks (75 x 75cm) Onderkant luiken op 210 cm hoogte. Planken luiken lopen door met planken wand. TUINBERGING: Leveren en plaatsen inklapbare zoldertrap. LIVING (buitenkant): Stuk aangetaste bodembalk vernieuwen. Nieuwe balk behandelen tegen vocht. Maten: 269 lang x 8 dik x 23 breed. Ter plaatse zijn schoren aanwezig. KEUKEN: Wand aanbrengen aan aanrecht in MDF 18 mm Maten: 96,6 breed x 120 hoog x 6 dik Het aanrechtblad inwerken in wand Dus verschillende werken voor een professionele schrijnwerker.

Aanbouw plaatsen en renovatie bestaande woning

Voor de sloop van de bestaande aanbouw(en) en het uitvoeren van een gelijkvloerse aanbouw met een aparte prijsvraag voor de renovatie van de bestaande woning. Wij hebben hiervoor een stedenbouwkundige vergunning.

Deels aanbouw en verbouwing

Deels verbouwing, deels aanbouw van een nieuw gedeelte. Renovatie een deel bijbouwen. De aanbouw is ongeveer 80 m². Graag komen kijken ter plaatsen.