Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Renovatie met afbraak nieuwbouwgedeelte en vervanging dak? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Renovatie met afbraak nieuwbouwgedeelte en vervanging dak.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie met afbraak nieuwbouwgedeelte en vervanging dak:

Plaatsen van poutrel

Afbraak van een aantal muren en steken van poutrel bij de renovatie van een woning.

Poutrel steken

Renovatie woning. Steken poutrel, afbraak muur en afvoer puin zal ik zelf doen

Renovatie keukenruimte

Ik ben op zoek naar een aannemer die zich kan ontfermen over volgende taken: afbraak oude keuken + containerpark, nieuwe vloer leggen in keukenruimte (dient eveneens geëgaliseerd te worden), wanden herpleisteren, elektriciteit en loodgieterij herleggen, nieuwe IKEA keuken installeren. Het betreft een art deco gebouw met appartement op 2de verdieping. Kleine lift aanwezig. Graag iemand met oog voor detail en nauwkeurigheid!

Totaal renovatie

Ik wil een open bebouwing helemaal renoveren. Behandeling van vochtige muur, afbraak werken, central verwarmen, isolatie van zolder, nieuwe trap,keuken,badkamer,elektriciteit , ramen en deuren, en de vloer betegeling. Aannemers in omgeving Haacht. Huis nog niet gekocht ik eerst zeker zijn van de kosten.

Renovatie gevel na aanrijding

Afbraak beschadiging gevel met eventueel binnenmuur en her opmetselen. Vervangen van blauwsteen.

Renovatie garage

Ik heb een vrijstaande garage met een kelder. De vloer brokkelt af en is aan renovatie toe. De betonnen trap naar de kelder moet afgebroken worden om vochtwerende werken te laten uitvoeren in de kelder. In het plafond van de kelder liggen enkele ijzeren staven bloot en er zijn plekken die afbrokkelen. Ik zou graag de mogelijkheden bespreken voor de renovatie van de vloer en het plafond, en de afbraak van de trap.

Totaalrenovatie hoeve

Betreft totale renovatie: Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de renovatie (met stuk nieuwbouw) van onze hoeve. Totale bewoonbare oppervlakte +300 m². Aanneming omvat afbraak, ruwbouw nieuwbouw en renovatie, ramen, dak en bepleistering. Aanbestedingsdossier is klaar en kan direct ontvangen worden. Offerte moet wel tegen begin augustus klaar zijn en je moet ten laatste in oktober kunnen starten met de werken. Aannemer met ervaring oude hoeve renovatie.

Renovatie of nieuw tuinhuis plaatsen

Door een verzakking van de grond onder het tuinhuis door de hevige regenval is het tuinhuis naar links afgezakt. Graag een offerte voor renovatie en of afbraak en nieuw tuinhuis.