Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Renovatie met afbraak nieuwbouwgedeelte en vervanging dak? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Renovatie met afbraak nieuwbouwgedeelte en vervanging dak.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie met afbraak nieuwbouwgedeelte en vervanging dak:

Diverse renovatiewerken uit te voeren

Renovatiewerken: Ruwbouw werken renovatie: afbraak achterbouw, structurele werken : gevel opvangen met stalen ligger + uitbouw met stalen liggers in uitkraging; Riolering: opvissen bestaande riolering+plaatsen regenwaterput;openingen maken voor vide. Beperkt metselwerken. Vloerisolatie + chape +/- 100 m²,binnenisolatie met voorzetwand.

Renovatie van achterbouw

Project renovatie achterbouw: afbraak bestaande oude keuken en badkamer, afbraak bestaande tussenmuren en aanleg nieuwe tussenmuren, realisatie nieuwe badkamer en tweede toilet, nieuwe keuken, vloeren, plafonds, schuifdeuren, verwarming en verluchting... De buitendeuren en ramen zijn vroeger al vernieuwd, hier geen veranderingen. Vermoedelijk ook nodig om nieuwe septische put en nodige riolering te plaatsen. Tevens vernieuwing elektriciteit. Graag uitgebreide kostprijsberekening, en advies nood bouwaanvragen. Graag firma die volledig project kan verwezenlijken.

Plaatsen van poutrel

Afbraak van een aantal muren en steken van poutrel bij de renovatie van een woning.

Poutrel steken

Renovatie woning. Steken poutrel, afbraak muur en afvoer puin zal ik zelf doen

Renovatie keukenruimte

Ik ben op zoek naar een aannemer die zich kan ontfermen over volgende taken: afbraak oude keuken + containerpark, nieuwe vloer leggen in keukenruimte (dient eveneens geëgaliseerd te worden), wanden herpleisteren, elektriciteit en loodgieterij herleggen, nieuwe IKEA keuken installeren. Het betreft een art deco gebouw met appartement op 2de verdieping. Kleine lift aanwezig. Graag iemand met oog voor detail en nauwkeurigheid!

Totaal renovatie

Ik wil een open bebouwing helemaal renoveren. Behandeling van vochtige muur, afbraak werken, central verwarmen, isolatie van zolder, nieuwe trap,keuken,badkamer,elektriciteit , ramen en deuren, en de vloer betegeling. Aannemers in omgeving Haacht. Huis nog niet gekocht ik eerst zeker zijn van de kosten.

Renovatie gevel na aanrijding

Afbraak beschadiging gevel met eventueel binnenmuur en her opmetselen. Vervangen van blauwsteen.

Renovatie garage

Ik heb een vrijstaande garage met een kelder. De vloer brokkelt af en is aan renovatie toe. De betonnen trap naar de kelder moet afgebroken worden om vochtwerende werken te laten uitvoeren in de kelder. In het plafond van de kelder liggen enkele ijzeren staven bloot en er zijn plekken die afbrokkelen. Ik zou graag de mogelijkheden bespreken voor de renovatie van de vloer en het plafond, en de afbraak van de trap.