Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renovatie algemene delen klein appartementsgebouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie algemene delen klein appartementsgebouw:

Renovatie algemene delen klein appartementsgebouw

Algemene delen van klein appartementsgebouw renoveren. Muren en plafonds van samen 150m² in traphal schilderen. 2 Nieuwe inkomdeur van 2m x 0.8m plaatsen. Elektriciteit aanpassen. Nieuwe voordeur van 2m x 0.9m plaatsen. Trap naar voordeur van 1.5m breed op oprit vernieuwen. Waterafvoer naar riolering vernieuwen. 2 Garagepoorten vernieuwen.

Grote renovatie uitvoeren

Algemene renovatiewerken van een 100 jarige woning: openingen in draagmuren, chape, bijbouw, schrijnwerkerij, .... Veel werken waarvoor we één aannemer zoeken die mogelijks met onderaannemers werkt. Plannen liggen bij de architect.

Nieuwe binnendeuren + renovatie keuken en badkamer

We zoeken een vakman voor het plaatsen van 8 nieuwe binnendeuren (7 standaarddeuren en een grotere livingdeur in ons appartement + ook prijsofferte voor renovatie van de keuken en de badkamer (meer dan 30 jaar oud). Renovatie keuken : zijn nu witte kasten te moderniseren , vloern betegeling. Badkamer idem violledig vernieuwen. Zal allemaal afhanden van prijsofferte wat er dient gedaan te worden. Wenst algemene aannemer voor het geheel op zich te nemen

Renovatie huis

Prijsindicatie: Wij hadden graag onze woning laten moderniseren. Voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. Aanpassing hydraulisch systeem van de cv en plaatsing van vloerverwarming in de keuken. Uitbreken draagmuur en plaatsen van steunbalk, lengte +-2600mm. Isoleren van de achtergevel en bekleden. Algemene afwerking. Totale oppervlakte van de keuken +- 28 m².

Renovatie uit te voeren

Renovatie uit te voeren in een bedrijf en huis algemene aannemer voor: Schilderswerken-schrijnwerkerij en gyproc werken-elektriciteitswerken. Tegelwerken in badkamer en andere ruimtes. Keuken plaatsen. Maatwerken.

Algemene renovatie

Wij wensen onze zolder volledig te renoveren , er moet een volledig nieuw dak op en hij moet geïsoleerd worden . Achteraan dient ons terras volledig heraangelegd te worden inclusief muren opmetsen .

Algemene renovatie

Volledige renovatie van badkamer. Herstellen oude houten vloer in de slaapkamers. Valse plafonds in gang en eetkamer. Verwijderen van muur tussen eetkamer en keuken,algemene afwerking.

Algemene renovatie appartement

We willen ons appartement te 2018 Antwerpen laten renoveren. We zouden graag alle muren doen herschilderen. In de slaapkamer, bureau en verbindingsgang willen we nieuwe vloerbekleding plaatsen. Tevens dienen alle deuren (8 in totaal) en klinken te worden hernieuwd. In de slaapkamer zou een ingebouwde kast moeten komen. Tenslotte dienen alle ramen hernieuwd, en deze zouden ook moeten worden voorzien van gordijnen.