Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renovatie chalet dak binnen en buiten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie chalet dak binnen en buiten:

Renovatie chalet, dak binnen en buiten

Er is onlangs 2x een boom op ons dak gevallen. Roofing is er vanbuiten terug opgebrand maar langs binnenkant (aan zolder zijn er planken gebroken en volledig vochtig) gevolg hiervan is dat gipsplaten naar beneden komen.

Renovatie van chalet

Houten chalet renoveren te Wenduine. Werken uit te voeren: vervangen van houten vloer, wandbekleding, uitbreiding slaapkamer, bijzetten van ruimte douche, vernieuwen badkamer en keuken. Gaat om een totaal oppervlakte is 32 m² Geen plan aanwezig.

Chalet renoveren

Mijn chalet is aan renovatie toe. Ik wil graag het zadeldak laten verhogen en ook laten renoveren. Onder het dak wil ik nieuwe kamers maken en dus ook de indeling van de chalet veranderen. Hiernaast moet men ook de badkamer vernieuwen.

Chalet volledig renoveren

Volledige renovatie van een chalet. Nieuwe keuken , badkamer, vloeren, isolatie ,.....

Renovatie houten chalet

Ik wil graag een offerte laten maken voor enkele renovatiewerken aan mijn chalet. Zo wil ik ook de staat van het hout weten, en of dit kan hersteld worden indien nodig. Er moet verwarming voorzien worden en het huis moet geïsoleerd worden. Belangrijk is dat u een vakman bent op vlak van houten chalets.

Renovatie houten chalet met waterschade

Renovatie houten chalet met waterschade. Binnenmuren en draagstructuur is rot.

Renoveren van chalet

De chalet die ik pas gekocht heb is eigenlijk dringend aan renovatie toe vooral het dak en de vloer, daarna de buitenwanden Ik zou hier graag meer informatie over hebben en een prijsofferte De gemeente vraagt eigenlijk dringend een prijsofferte zodat mijn inschrijving in de gemeente dit jaar nog kan doorgaan

Renovatie van chalet

Ik had graag mijn chalet laten renoveren, dat wil zeggen: Bestaande veranda : schuifraam inzetten en ombouwen naar living zodat mijn living groter wordt. Keuken dient ook uitgebroken te worden en vergroot naar buiten toe. Graag asap contact opnemen aub. Foto's ter beschikking.