Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renovatie huis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie huis:

Renovatie achterkant woning

Ik wil de achterkant van mijn woning laten vernieuwen en er een plat dak op hebben. De oppervlakte is ongeveer 76m2, momenteel liggen er schuine daken op, waar de keuken is willen we meer licht hebben dus daar best een combinatie met lichtkoepels. Ook zou ik van de gelegenheid gebruik maken om een nieuwe vloer te leggen op ongeveer 44m2 . Omdat het huis van 1936 is zal de afvoer onder de huidige keuken ook vervangen moeten worden. Ook zullen er enkele afbraak en metselwerken zijn.

Totaal renovatie woning

Wij willen gaan renoveren en het gaat om een bestaand huis van 210 m². Men moet de badkamer en keuken doen, een paar muren slopen om meer ruimte te maken. Beneden moet er een extra badkamer komen, ook moet er een heel nieuwe vloer met tegels komen van de living tot de hal.

Herstelling balkon

Het balkon van ons huis is dringend aan renovatie toe. Het balkon ligt aan de voorkant van de woning en is ongeveer 3 meter lengte en 1 m breedte.

Renovatie balkon

Wij willen het balkon van ons huis renoveren: het zou waterdicht gemaakt moeten worden en eventueel een nieuwe balustrade. Het gaat om een oud balkon van een huis anno 1905, de afmetingen zijn +/- 3 vierkante meter

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Voor een renovatie moet een nieuwe vloerplaat in beton gegoten worden. Het gaat om ongeveer 60 m², dikte vloerplaat 15 cm. Graag ook prijs voor chape in een latere fase.

Huis renoveren

Complete huis renovatie. Alles binnen moet gerenoveerd worden, graag ter plaatse komen kijken. Ook gas installatie, waterleidingen, sanitair, stuccen...

Renovatie authentiek herenhuis

Renovatie: Authentiek herenhuis, ongeveer 270 meter groot terrein te worden gerenoveerd. Het volgende moet worden gedaan: muur, plafond, keuken, toilet, verwarming, ventilatie, elektriciteit sanitair, trap, raam, deur en Teras Ben je een goede vaardigheidsvagman met alle kennis en ervaring om een huis van A-Z volledig te renoveren met goed materiaal voor een goede vakmanschap? Aantal kamers 8, aantal bad en toilet 3, aantal keuken 3, aantal teras 3 Renovatie moet beginnen op 20 november.

Renovatie van oud huis met handelsruimte

Herindeling van de binnenzijde + opnieuw opmetselen en/of herstellen binnenblad spouwmuren + nieuwe inrichtingen water + afvoer + gas +electriciteit + stabilisatie huis + betonlaag 30 cm op zandbodem + 2 garages en veranda opknappen