Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renovatie van pand tot kinéruimte" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie van pand tot kinéruimte:

Volledige renovatie uitvoeren benedenverdieping

Volledige renovatie benedenverdiep, inclusief vloerverwarming, nieuwe keuken en sanitair, uitbouw. Pand is aangekocht 2018 en bovenverdieping is reeds gerenoveerd.

Renovatie van pand tot kinéruimte

We zoeken een aannemer op zeer korte termijn. Onze huidige aannemer ging normaal gezien volgende week starten en liet ons gisteren weten pas 1 januari ten vroegste te kunnen beginnen. We hebben een pand gekocht en de gelijkvloers dient een kiné praktijk te worden. Ons huidige huurcontract voor de bestaande praktijk loopt af eind december. We waren dus van plan om in januari de nieuwe praktijk te openen. De werken betreffen het volgende: - afbraak (dragende) schouw en verzekeren stabiliteit (reeds plannen beschikbaar hoe uit te voeren) - het aanmaken van 5 behandelruimtes adhv gyprocmuren. - egaliseren van vloer (osb) en leggen parquetvinyl - elektriciteit in de nieuwe gyprocwanden - vergroten van trapgat naar kelder - schilderwerken - plaatsen van deuren behandelruimte

Renovatie en deel ruwbouw uitvoeren

Deel renovatie, deel nieuwbouw voor pand. Plaatsen van deel nieuwbouw 2 verdiepingen, ophogen en verbeteringswerken uitvoeren bij bestaande bebouwing. Volledige ruwbouw + winddicht maken. Bouwplannen en meetstaat reeds beschikbaar.

Woning renoveren

Complete renovatie van een oud pand. Er staat geen keuken noch badkamer , alles is leeg. Maken van keuken en badkamer. alles nieuw.

Renovatie / metsen / pleisteren / isolatie / plafond

- verwijderen 3 gyproc scheidingswanden ±20m2 (±2m2, ±12m2 en ±6m2) - verwijderen ingebouwde kasten (2) en deuren (2) - verwijderen lage bakstenen scheidingsmuur ±4m2 - verwijderen spaanplaten plafond ±14m2 - al het bouwafval verwijderen van het pand Bouwen: - 3 binnenmuren bouwen met cellenbetonblokken 20cm en verankeren (±2m2, ±12m2 en ±6m2) tot tegen dakwand (H 2,75m) - opspuiten met PUR schuim tussen nieuwe & bestaande muren & dakwand - verplaatsen 2x3 stopcontacten - pleisteren van muren aan 1kant - afwerken deurgat - plaatsen dakisolatie, dampscherm en gyproc plafond - herplaatsen plafond verlichting - verven plafond Alle bouwmaterialen reeds besteld. Start datum: 2de week van mei 2017

Renovatie Horeca + Appartement

Ik ben op zoek naar een aannemer voor horeca en appartement renovatie. Gelijksvloer zou volledig veranderd moeten worden naar een snackbar - cafetaria. En verdieping 1 en 2 zouden 2 kleine appartementjes worden. Kunt u mij hierbij helpen? U kunt mij bellen om een afspraak te maken om het pand te bekijken.

Renovatie gebouw te Sint Gillis

We zijn sinds kort eigenaar van een gebouw met 4 appartementen. We zijn op zoek naar een deskundige die ons kan helpen bij het uitvoeren van de volgende werken: - het op orde brengen van de technische installaties in het gehele gebouw (warmwatervoorziening, electriciteit). - het renoveren van de achterkant van het gelijkvloers (het uitgraven van een stuk tuin, het plaatsen van nieuwe ramen). - het plaatsen van een keuken en een badkamer in het gelijkvloers. De gevraagde deskundige helpt bij het zoeken naar aannemers, zorgt ervoor dat het budget goed bewaakt wordt en volgt de werken op. Het betreft een pand van rond 1900 en we hechten eraan dat de werken de stijl van het pand niet aantasten. We ontvangen graag concrete referentieprojecten alvorens een keuze te maken.

Commerciëel pand renoveren tot koffiebar

Wij hebben een commerciëel pand gehuurd met het oog een koffiebar op te starten. Er is wel nog wat werk om de ruimte te renoveren (pleisterwerk, vloeren , verwarming , ... ) Zijn er aannemers gespecialiseerd in renovatie van historische panden?