Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renovatie van een volledige woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie van een volledige woning:

Renovatie van een tweewoonst

Ruwbouwwerken voor volledige renovatie van een tweewoonst, inclusief plaatsen van een nieuwe facade en isolatie, vernieuwing van het dak, slopen en herbouw van de achterbouw. Voor details zal een bezoek op de werf nodig zijn. Plannen van architect zijn al klaar.

Renovatie van een volledige woning

Wij zijn op zoek naar een aannemer ruwbouw voor uitvoering van verbouwingswerken. Het betreft de verbouwing van een rijwoning ( gevelbreedte 9m, bouwdiepte 9 m, 3 bouwlagen en hellend dak), naar een meergezinswoning (5 bouwlagen met plat dak, bouwdiepte 12m)Bouwvergunning, uitvoeringsplannen, studie ingenieur en EPB zijn in ons bezit.

Volledige Renovatie woning

Het uitbouwen van een veranda, hier moet glas geplaats worden met een aluminium of PVC profiel (dit moet een 1.5m uitgebouwd worden) Alles mag in matglas maar een moet een deur in komen. Stenen moeten uitgebroken worden & op de vloer mag parket gelegegd worden. Huidige keuken moet afgebroken worden, in de plaats moet een speelhoek voor de kinderen komen. Waar de keuken nu is moet een muur komen met een (schuif) deur zodat er een berging gecreerd kan worden. De deur van de huidige living moet verplaats worden zodat er meer kastruimte in de keuken kan ontstaat. De muur langs de oprit moet geisoleerd en waterdicht worden. Alsook moet de oprit opnieuw aangelegd worden dit door waterschade.

Zolder renoveren

Bekijken van mogelijkheden voor onze zolder, van ongeveer 60m² die onafgewerkt is. Zolder is momenteel enkel toegankelijk via een mangat. Beschikt enkel over dunne spanten, dus is ook moeilijk begaanbaar (enkel door platen te leggen). We willen de mogelijkheden bekijken om van deze zolder op zijn minst een opslagruimte te maken, alsook de mogelijkheden tot volledige renovatie voor volwaardig gebruik als woonruimte (vaste trap etc.).

Volledige renovatie chalet

Chalet van 66m² van 1978 renoveren. Isoleren. Dubbele beglazing steken. Ruimtes herbekijken en updaten.

Renovatie gelijkvloer bel-étage

Chappe,vloeren ( ong 50m²) volledige gv, nieuwe voor achterdeur, 3 nieuwe ramen 2 nieuwe schuiframen, schilder werken volledige gv, 2 nieuwe valse wanden, 1 gypoc plafond , nieuw toilet en een traprenovatie wenteltrap.

Volledige renovatie uitvoeren benedenverdieping

Volledige renovatie benedenverdiep, inclusief vloerverwarming, nieuwe keuken en sanitair, uitbouw. Pand is aangekocht 2018 en bovenverdieping is reeds gerenoveerd.

Bijgebouw renoveren

Volledige renovatie van bijgebouw van 30 m² in L vorm. 1 verdiep hoog met licht hellend dak. Licht hellend dak kan worden omgevormd naar plat dak met epdm. Golfplaten moeten worden vervangen door volwaardig dak met isolatie en dampscherm. Bestaande muren met crêpi en isolatie moeten worden vervangen door betere isolatie met waterkering. Raamkozijnen moeten correct en vakkundig worden herplaatst. De schoorsteen van de ketel moet vakkundig door het dak worden geplaatst. 1 deur, 3 kleine ramen en 1 schuifraam zijn reeds aanwezig.