Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renovatiewerken in een appartement uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatiewerken in een appartement uitvoeren:

Renovatiewerken in een appartement uitvoeren

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 76 m². Uitbreken badkamer en toilet + nieuwe badkamer en toilet plaatsen, verplaatsen deur in de gang, nieuwe radiator in living, nieuwe elektriciteitskast in functie van herkeuring. Kast op maat maken voor in de gang. Schilderen volledig appartement + binnendeuren.

Renovatiewerken in appartement

Sinds kort zijn wij de eigenaars van het gelijkvloers-appartement en kelderwoongedeelte. Dit in een gebouw uit 1930. Het betreft het uitbreken van een muur naar de keuken, het installeren van een trap om de twee verdiepen met elkaar te verbinden, renoveren van de veranda en leidingen leggen voor een nieuwe badkamer (kelderverdieping)... Ook de vloeren dienen herdaan te worden. Elektriciteit opnieuw doen en chauffagebuizen geluidsdicht isoleren en herophangen.

Renovatiewerken uitvoeren

gang 3e verdiep + appt 2e verdiep: herstellen van bezetting plafond dat deels naar beneden gekomen is door vochtinsijpeling (1 m² op 3e verdiep, 9 m² op 2e verdiep) Volledig nieuw plafond moet geplaatst worden. appartement 3e verdiep: - herstel lekkende douchekraan - wit schilderen badkamerdeur - plaatsen van een afloop voor wasmachine appartement 1e verdiep: - plaatsen van een afloop voor wasmachine - lek aan sifond in keuken gang gelijkvloers: - schilderen in originele kleur van voordeur (mag eventueel ook enkel retoucheren) - vervangen van lamp in de gang, beschadigd door waterinsijpeling

Renovatie appartement

Voor ons appartement hebben we een aannemer nodig om enkele renovatiewerken uit te voeren. De badkamer dient volledig vernieuwd te worden. Een muur tussen WC e badkamer dient uitgebroken te worden om een grotere ruimte te maken. Een van de binnendeuren dichtmetselen. Laminaat in de woonkamer op de bestaande tegelvloer plaatsen. Muren die op glasvezel is, eerst bepleisteren met een gladmakend materiaal en daarna schilderen. De werken dienen in april te gebeuren.

Renovatiewerken in aangekocht appartement

Ik heb een appartement aangekocht. De muur tussen de kleine slaapkamer en de nachthal zou moeten uitgebroken worden en een nieuwe gyprocmuur zou in de nachthal moeten opgetrokken worden. Tevens in deze ruimte te voorzien een nieuwe laminaatvloer, aanpassen elekriciteit en verwarming en het verplaatsen van de bestaande binnendeur. In de keuken zouden enkel de fronten van de kasten vervangen dienen te worden en mogelijks één extra kast bijgeplaatst te worden

Diverse renovatiewerken uit te voeren

Wij gaan ons appartement renoveren, opdracht: verwijderen oude vloer en wandtegels, plaatsen nieuwe vloer en wandtegels, deuropening maken in een muur.

Renovatiewerken appartement

Ik wil een klein appartement (gelijkvloers) renoveren, dwz. Badkamer en WC afbrekenn en vervangen, vloeren uitbreken en herleggen,oude sierschouw afbreken plus daarmee verbonden stukadoorswerken laten uitvoeren. Ook evt. Na te kijken: vernieuwing electricitietsleidingen.

Renovatie te Jette

Ik wil in mei graag de volgende renovatiewerken doen in mijn appartement: - het plaatsen van vensterbanken en het vervangen van de balken boven de ramen - het plaatsen van een gyproc muur en deur, beplijstering van gyproc muur - aansluiten van douche en lavabo - maken van verluchtingsgaten voor verwarmingsinstallatie en dampkap