Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renovatiewerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatiewerken uitvoeren:

Renovatiewerken uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die de renovatie van ons huis (180m²) in Watermael-Bosvoorde (Brussel) kan organiseren en aansturen. Het gaat in het bijzonder om het conform maken van de elektriciteit (inclusief de renovatie van de muren en behangen of stuken), de aanleg van nieuwe waterleidingen en de aanleg van een nieuwe badkamer. Graag zouden wij afspraak inplannen voor een bezichtiging.

Poutrel steken en andere renovatiewerken uitvoeren

Momenteel bezig met renovaties. Ik zoek iemand om een poutrel te steken van 3m, een extra raam uit te breken, een breed raam naar onderen uit te breken en om een dorpel te leggen. Ook moet een WC afvoer verplaatst moeten worden. Graag iemand die op korte termijn tijd heeft.

Renovatiewerken uitvoeren

Structurele werken: vervangen houten lintelen door betonnen, scheuren fixeren, dak verankeren.

Renovatiewerken uitvoeren

Verwijderen van houten planchetten. Isoleren van dak (via plafond) en afwerken met gyproc. Electriciteit vernieuwen in 3 kamers en overloop. Aanleggen van riolering onder oprit van huis naar straat. 3 plafonds te isoleren.

Renovatiewerken uitvoeren

Schilderen deel van een woning. Parket leggen in verschillende kamers. Binnendeuren plaatsen : 3 tal. Materiaalkeuze te bespreken ter plaatse. ook nog opmeten van oppervlakte.

Renovatiewerken aan woning uitvoeren

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat over het uitbreken van de muur aan de achterzijde van het huis en het plaatsen van een groot raam/deur naar de tuin toe. Het gaat ook over een boiler verplaatsen en nieuwe ventilatie plaatsen. Tussen de twee ruimtes op de begane grond willen wij een muur openbreken - deze is geen draagmuur.

Renovatiewerken uitvoeren

Op zoek naar een aannemer voor enkele renovatiewerken. Men moet de waterleiding en septische put openbreken en herstellen. Ook kopen we een nieuwe keuken aan die men moet installeren. Aanleggen van een oprit met steentjes. Badkamer van 3 x 2 meter renoveren. Plaatsen van een nieuwe garagepoort.

Woning deels renoveren

Wij willen verscheidene renovatiewerken laten uitvoeren aan onze woning. Enerzijds de totaalinrichting van de zolder deze is 85 m². Hiernaast moet men ook de hal plamuren, dit is een vrij grote ruimte. Ook aanpakken van de voegwerken aan onze voorgevel.