Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renovatiewerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatiewerken uitvoeren:

Renovatiewerken uitvoeren

Wij moeten - na waterschade - in ons app aan zee alle plafonds, deuren, raamkozijnen, gordijnkasten,... strippen. Tevens moet er opnieuw geschilderd worden en plafond geïsoleerd. Appartement is 80 vierkanten meter groot. Er zou zo snel mogelijk moeten gestart worden met uitbreken plafond + geraamte en drogen van appartement.

Renovatiewerken uitvoeren

Wij zoeken een aannemer voor de renovatie van een halfopen woning bouwjaar 1962. Het gaat om het uitbreken van een steunmuur, het verplaatsen van een deurgat en verplaatsen van een wc.

Algemene renovatiewerken uitvoeren

Overzicht werken: Inkom (Hal): - dichtmaken van 3 deuren; twee rechts (uitgeven op salen en eetkamer) en één links (uitgeeft op bureau). - vroegere deuropening opnieuw openen (deuropening verlengde van de inkom waar nu de spiegel staat) - Opmerking: eerste deel van de inkom geen vloerverwarming en vloer op gelijk hoogte behouden (wel isolatie?) en een verhoog of trede gelijk aan begin van de trap (van daar starten met vloerverwarming) Living: - volledig uitbreken van de schouwmantel en hertsellen (gelijk maken met de muur, in hoever mogelijk is) Eetkamer + Ruimte die uitgeeft aan terras: - vals plafond weghalen en nieuw plafond maken - muur uitbreken (van eetkamer naar "tweede salon ruimte") - uitbreken van de muur (verwijderen van vensters en deur) + nieuw schuifraam

Verschillende renovatiewerken uitvoeren

Enkele jaren geleden lieten we in ons huis de deuren naar de tuin vernieuwen. Deze zijn een grote raam (kan helemaal in 2 delen open naar binnen) enerzijds en een dubbele deur (kan helemaal open naar buiten) anderzijds. Beiden in zwart aluminium. De afwerking van deze deur en raam zou ik zelf proberen te doen. Het ontbreekt me echter de tijd en ervaring om dit te doen. We zouden dit graag afgewerkt zien alsook de overgang naar de tuintegels (dals) laat momenteel de wensen over. er zou ook een deel van de achtergevel en tuinmuur bezet moeten worden, alsook de afwerking van de achtergevel naar het dak toe (in hout). En eventueel ook de regenafvoer vernieuwen. Een deel van de tuintegels dient ook opnieuw gelegd te worden of vervangen.

Renovatiewerken uitvoeren

Plaatsen van 2x dorpels en 7x vensterbanken. Plaatsen van vloerverwarming . Chapewerken 50 vierkante meter.

Renovatiewerken zolder + slaapkamer uitvoeren

Wij willen een slaapkamer opdelen in 2 delen met een gyproc wand. Bijkomend zou er een extra deur moeten komen (in een steunmuur). De zolderverdieping 40m² zou moeten worden afgewerkt met Gyproc. Ook hier moet de ruimte in 2 delen worden opgesplitst en ook hier moet een extra deur geplaatst worden in een steunmuur.

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatie vloeren en muren en trap. Vloeren : 190 m² op 1 ste en 2 de verdieping te vernieuwen . Nu ligt er parketvloer, kurk , tegels. Muren : Invoegen van barsten op de muren en bepleisteren van sierlijsten plafonds. Nieuwe trapleuning plaatsen over de verdiepingen.

Draagmuur afbreken en plaatsen van poutrel

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Om een groter ruimtegevoel te creëren, wil ik graag de muur tussen de keuken en de living uitbreken en in de plaats een poutrel laten plaatsen. En enkele andere renovatiewerken uitvoeren.