Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renovatiewerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatiewerken uitvoeren:

Verschillende renovatiewerken uitvoeren

Enkele jaren geleden lieten we in ons huis de deuren naar de tuin vernieuwen. Deze zijn een grote raam (kan helemaal in 2 delen open naar binnen) enerzijds en een dubbele deur (kan helemaal open naar buiten) anderzijds. Beiden in zwart aluminium. De afwerking van deze deur en raam zou ik zelf proberen te doen. Het ontbreekt me echter de tijd en ervaring om dit te doen. We zouden dit graag afgewerkt zien alsook de overgang naar de tuintegels (dals) laat momenteel de wensen over. er zou ook een deel van de achtergevel en tuinmuur bezet moeten worden, alsook de afwerking van de achtergevel naar het dak toe (in hout). En eventueel ook de regenafvoer vernieuwen. Een deel van de tuintegels dient ook opnieuw gelegd te worden of vervangen.

Renovatiewerken uitvoeren

Plaatsen van 2x dorpels en 7x vensterbanken. Plaatsen van vloerverwarming . Chapewerken 50 vierkante meter.

Renovatiewerken zolder + slaapkamer uitvoeren

Wij willen een slaapkamer opdelen in 2 delen met een gyproc wand. Bijkomend zou er een extra deur moeten komen (in een steunmuur). De zolderverdieping 40m² zou moeten worden afgewerkt met Gyproc. Ook hier moet de ruimte in 2 delen worden opgesplitst en ook hier moet een extra deur geplaatst worden in een steunmuur.

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatie vloeren en muren en trap. Vloeren : 190 m² op 1 ste en 2 de verdieping te vernieuwen . Nu ligt er parketvloer, kurk , tegels. Muren : Invoegen van barsten op de muren en bepleisteren van sierlijsten plafonds. Nieuwe trapleuning plaatsen over de verdiepingen.

Draagmuur afbreken en plaatsen van poutrel

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Om een groter ruimtegevoel te creëren, wil ik graag de muur tussen de keuken en de living uitbreken en in de plaats een poutrel laten plaatsen. En enkele andere renovatiewerken uitvoeren.

Renovatiewerken uitvoeren

Badkamer en toiletruimte renoveren. Bij beide zowel tegels als sanitair te herdoen. Oude badkamer beneden slopen en herinrichten tot nieuwe kamer. Kozijnen vervangen, tv muur metselen, kelder bezetten en betegelen, schilderwerken uitvoeren.

Renovatiewerken in een appartement uitvoeren

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 76 m². Uitbreken badkamer en toilet + nieuwe badkamer en toilet plaatsen, verplaatsen deur in de gang, nieuwe radiator in living, nieuwe elektriciteitskast in functie van herkeuring. Kast op maat maken voor in de gang. Schilderen volledig appartement + binnendeuren.

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatiewerken doorheen heel het huis: nieuwe keuken plaatsen zonder een kookeiland, zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak, Inloopdouche bijplaatsen en het bad verplaatsen in badkamer + nieuwe vloer leggen enkel in de badkamer dit betreft een laminaat, trapleuning tegen de muur plaatsen ,een trap naar zolder plaatsen ook een trapgat maken + isolatie indien nodig enkel van de zolder , nieuwe ramen boven op eerste verdieping plaatsen, nieuwe binnendeuren plaatsen ongeveer een 6 tal nieuwe deuren.