Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renovatiewerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatiewerken uitvoeren:

Renovatiewerken uitvoeren

Schade in keuken: behangpapier en schilderwerken. Keukenkasten + vloer. Vinylvloer. Gang: herschilderen door opstijgend vocht (rioleringsproblemen). Ook schade in badkamer: nieuwe buizen en nieuw toilet.

Renovatiewerken uitvoeren

Woning renoveren. Ongeveer 10-15 Ramen vervangen. Verwarmingsketel vervangen. Dak isoleren indien noodzakelijk. Nakijken of het noodzakelijk is een dringende renovatie vloeren uit te voeren. Later ook renovatie badkamer en keuken.

Meerdere renovatiewerken in een chalet uitvoeren

Voor de renovatie van een chalet wil ik graag een nieuwe buitendeur met standaard afmetingen, materiaal nog niet beslist. Daarnaast moeten 2 ramen worden vervangen met dubbel glas. Kleintje van minder dan een halve meter en een in de living van 2 meter breed op 1m20 hoog. Nieuwe egale vloer nodig van ongeveer 80 - 100 m². Op meeste plaatsen kan de vloer blijven. Dus eventueel de ondervloer wat aanpakken en OSB-vloer eroover. De houten vloer in de badkamer en een slaapkamer is van slechtere kwaliteit. Die moet worden uitgebroken. Als laatste moet de bekisting rond de elektriciteitskast worden afgewerkt.

Grote renovatie uitvoeren

Algemene renovatiewerken van een 100 jarige woning: openingen in draagmuren, chape, bijbouw, schrijnwerkerij, .... Veel werken waarvoor we één aannemer zoeken die mogelijks met onderaannemers werkt. Plannen liggen bij de architect.

Grote renovatiewerken uitvoeren

Gevel van 4.5m renoveren met spuitkurk. Momenteel 2 ramen en geen voordeur. Voordeur plaatsen, hiervoor 1 raam verwijderen en inkomhal van 1m x 2.5m in living realiseren. Ook staat van het dak controleren en indien mogelijk de zolder willen uitbreiden met een dakkapel. In de living schoorsteen voorzien van een inbouw pelletkachel. Ook elektriciteitswerken uitvoeren, een lichtpunt in onze living en nieuwe inkomhal.

Grote renovatiewerken uitvoeren

Woning gekocht van 1975 en er zijn verschillende zaken die onder handen moeten genomen worden. Het dak is het belangrijkste. Dit moet vernieuwd worden, graag ook geïsoleerd en zonnepanelen in verwerkt worden. Wij zouden graag een 4000 à 5000 kwh opwekken. Daarnaast zijn er een aantal ramen die nog enkel glas bevatten, dit zou dubbel moeten worden. Graag zouden we van mazout naar gas over gaan en als laatste zouden we het bad willen vervangen door de combinatie van een bad douche.

Renovatiewerken uitvoeren

Wij moeten - na waterschade - in ons app aan zee alle plafonds, deuren, raamkozijnen, gordijnkasten,... strippen. Tevens moet er opnieuw geschilderd worden en plafond geïsoleerd. Appartement is 80 vierkanten meter groot. Er zou zo snel mogelijk moeten gestart worden met uitbreken plafond + geraamte en drogen van appartement.

Renovatiewerken uitvoeren

Wij zoeken een aannemer voor de renovatie van een halfopen woning bouwjaar 1962. Het gaat om het uitbreken van een steunmuur, het verplaatsen van een deurgat en verplaatsen van een wc.