Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renoveren herenhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren herenhuis:

Renoveren herenhuis

In een uniek oud herenhuis, zijn er dringend renovatiewerken nodig. Renovatie water en hagelschade Renovatie badkamer: vervanging koepel dome 250x100 - schilderwerken muren - 3x4m Renovatie atelier: lekschade - vervanging glazen koepel plat 300 x 200cm - vervanging houtwerk - schilderwerk 4x5m Vervanging glazen platen terras dak - 200 x 50cm (4 platen) Vervanging glazen dak - terras - 8 platen van 200x50cm Vervanging verwarmingsketel

Volledige traphal te renoveren

Wij willen een trappenhal laten renoveren in een herenhuis van 3 verdiepingen waar 3 appartementen in zijn ondergebracht. De muur moet op verschilledne plaatsten worden bijgewerkt en geschilderd. De trap is bezet met tapijt en dit dient er af gehaald te worden en de trap dient geverfd te worden.

Renoveren van hal en trappen herenhuis

Renoveren van de trappen en hal in herenhuis. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping. Het betreft de hal van een oud herenhuis met een authentieke houten trap met ornamenten. De trap werd in het verleden geschilderd. De trap hadden we graag terug gezien in het originele hout. De muren van de hal zullen vermoedelijk gedeeltelijk opnieuw bezet moeten worden en vervolgens geschilderd.

Herenhuis renoveren

Totaalrenovatie herenwoning . Gelijkvloers en twee verdiepingen. Oude veranda aanpassen of verwijderen. Dak vernieuwen. Zolder uitbouwen tot kamers. Trap naar zolder vernieuwen. Ramen vernieuwen Electriciteit en sanitair vervangen eventueel gas binnenbrengen. Vloeren tegen brand en lawaai isoleren zodat het brandveilig is. De totale oppervlakte is 320m²

Renovatie authentiek herenhuis

Renovatie: Authentiek herenhuis, ongeveer 270 meter groot terrein te worden gerenoveerd. Het volgende moet worden gedaan: muur, plafond, keuken, toilet, verwarming, ventilatie, elektriciteit sanitair, trap, raam, deur en Teras Ben je een goede vaardigheidsvagman met alle kennis en ervaring om een huis van A-Z volledig te renoveren met goed materiaal voor een goede vakmanschap? Aantal kamers 8, aantal bad en toilet 3, aantal keuken 3, aantal teras 3 Renovatie moet beginnen op 20 november.

Volledige renovatie van een herenhuis

Volledige renovatie van herenhuis in bxl. Alle technieken renoveren plus een nieuwe unit aanbouwen achteraan. Liefst 1 algemene aannemer voor alle werken: loodgieterij, elek. , verwarming, badkamers, vloeren, dak. Afbraak is volledig gedaan. Plan is nu in bouwaanvraag.

Gelijkvloers volledig renoveren van een ...

Gelijkvloers volledig renoveren van een herenhuis, alsook electriciteit van boven tot onder vernieuwen!

In te renoveren herenhuis, bouwjaar ...

In te renoveren herenhuis, bouwjaar 1912, algemeen in goede staat. opdracht: afsluiten van duplex tov van algemene trappenhal van het gebouw. concreet: plaatsen van tussenmuur en deur aan de eerste trede van trap van 2de naar 3de verdiep. Klassiek smalle houten trap met leuning in hout, vermoedelijk ook houten draagstructuur. Deur en wand moeten voldoen aan brandvoorschriften Brussels Gewest en inbraakveilig zijn.