Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renoveren van hoeve" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van hoeve:

Renoveren van hoeve

2 huizen met 2 grote stallen en verschillende grote bijgebouwen. Nodig: vervangen mazoutinstallatie naar aardgas (condensatieketels), herinstalleren elektriciteitskasten (kabels doorgeknipt) + controle elektriciteitsinstallatie, isolatie zolder (ongeveer 220m²). Kleinste huis moet volledig conform worden om te verhuren. Het grote huis moet leefbaar zijn. Basisstructuur goed in orde. Bijkomend plaatsen 10 zonnepanelen en zonneboiler, integratie in aanwezige systeem. Eventueel ramen aan voorkant vervangen om betere akoestische isolatie te verkrijgen. Hoeve is van 1930.

Oude beschermde hoeve compleet renoveren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een door erfgoed beschermde hoeve zou kunnen renoveren. De volledige hoeve is beschermd, maar de renovatie zou zich initieel beperken tot het woonhuis wat zo een 440 m² is. Het gaat om een totaalrenovatie. Woning zou men moeten strippen naar de ruwbouw om dan opnieuw alle technieken en dergelijke te installeren. Ook isoleren, herbepleisteren, nieuwe vloeren, enzovoort.

Hoeve volledig renoveren

We hebben een oude hoeve gekocht die volledig gerenoveerd dient te worden. Het dak is redelijk recent (ongeveer. 10 jaar) en kan hergebruikt worden. Ook de houtendakconstructie langs binnen is nog in goede staat. De isolatie zouden we langs buiten willen doen, waardoor het dak iets zal verlengd moeten worden. We willen enkel de hoofdbouw houden (16 m op ongeveer 7. 5 m) en nog een bijbouw aansluitend bouwen (deze zonder verdiep). Alle andere koterijen mogen verdwijnen. Beneden willen we een open keuken en leefruimte met veel grote ramen.

Onderstutten gevels renovatieproject hoeve

Ik ben een oude hoeve aan het renoveren en ga een nieuwbouw plaatsen binnen de bestaande gevels. Hierbij blijven twee gevels in L-vorm behouden die tijdens de werken onderstut moeten worden. Het betreft een lage gevel van 11.7 m lang en 3.25 m hoog, en een puntgevel van 8.5 m lang, dakgoot 3,25 m hoog en nokhoogte 6.5 m. Ook is er nog een klein muurtje van 4.5 m lang en ongeveer 2.5 m hoog. Binnenin wordt een vloerplaat gegoten, waar men de nieuwbouw op gaat bouwen. De stutting dient enkel langst buiten aan één kant te worden gedaan.

Renoveren van boerderij

Wij wensen een boerderij volledig te renoveren, dient volledig gestript te worden ook buitenmuren zijn in slechte staat. Dakpannen eventueel te recupereren Kanttekening:hoeve is opgenomen (nog niet beschermd) in inventaris onroerend erfgoed. Enkel bezichtiging mogelijk op zaterdag 15/10

Oude gewelven hoeve

Ik zou graag de oude gewelven van een stal die we gaan integreren in onze woning als keuken behouden. Maar sommige stenen zijn gebarsten. Is dit mogelijk om deze te renoveren zodanig dat ik de stenen bogen (het zijn half ronde gewelven) zichtbaar kan laten?

Renoveren te erps kwerps

Wij hebben een oude hoeve gekocht te erps kwerps en de eerste werken (uitbreken muur en keuken) zijn reeds ingepland, maar nu zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen met een oude krakende vloer te verhelpen of te herleggen en isoleren (geluidwerend) in verschillende kamers en zolder. Wij willen hier mee aan werken maar hebben een ervaren persoon nodig om ons op het juiste pad te zetten en controle uit te voeren.

Zolder renoveren

Wij hebben zojuist een hoeve gekocht van 1900. Momenteel zijn we de onderkant woonruimte aan het renoveren omdat dit eerst bewoonbaar moet zijn,later komt het nieuwe dak + isolatie Daarna zou ik de oude zolder willen renoveren om 2 slaapkamers te maken voor de kinderen