Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renoveren van het huis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van het huis:

Renoveren van het huis

Wij zijn sinds een dik jaar ons huis zelf aan het renoveren maar we hebben het een beetje zwaar onderschat, mijn echtgenoot doet tot nu toe alles zelf en dat lukt ook maar een extra hand die hem kan helpen en mee beslissingen neemt zou zeer welkom zijn! Er is al veel werk verzet maar er moet nog veel gebeuren ook! zoals: gyproc profielen verder plaatsen , nog een deel verder isoleren, gyproc plaatsen, badkamer terug zetten, bezetten en eventueel nog schilderen! Het meeste materiaal dat nog nodig is hebben wij al in ons bezit.

Balkon eerste verdieping renoveren

Ons huis is gebouwd in 1970. Wij denken dat er misschien een probleem is met ons balkon op het eerste verdiep. Sinds recent zien we een vochtvlek in living en slaapkamer die overeen komt met de breedte van het balkon. Wij zijn op zoek naar iemand die ons hiermee kan helpen en herstellen.

Renoveren huis

Badkamer renoveren en nieuwe badkamer plaatsen. Parket aanleggen in 2 kamers. Veel bezettingswerk. Deuren vervangen.

Renoveren van hoeve

2 huizen met 2 grote stallen en verschillende grote bijgebouwen. Nodig: vervangen mazoutinstallatie naar aardgas (condensatieketels), herinstalleren elektriciteitskasten (kabels doorgeknipt) + controle elektriciteitsinstallatie, isolatie zolder (ongeveer 220m²). Kleinste huis moet volledig conform worden om te verhuren. Het grote huis moet leefbaar zijn. Basisstructuur goed in orde. Bijkomend plaatsen 10 zonnepanelen en zonneboiler, integratie in aanwezige systeem. Eventueel ramen aan voorkant vervangen om betere akoestische isolatie te verkrijgen. Hoeve is van 1930.

Badkamer renoveren en vaste zoldertrap plaatsen

Badkamer plaatsen met douche, toilet en wastafel, helaas geen idee van oppervlakte. Alles moet nieuw aangelegd worden, zoals water en riolering aansluitingen. Er zijn wel al 2 badkamers aanwezig in het huis. Ook vaste trap naar de zolder plaatsen en een kamer van 15-20m² realiseren. Ik heb nu een vlizotrap.

Kelder te verstevigen en te renoveren

We hebben recent een oud huis (bouwjaar 1940) gekocht. De draagconstructie van de welfsels in de kelder moet dringend nagekeken worden en waar nodig verstevigd worden.

Renoveren woning

Een zoldertrap plaatsen, graag een vaste trap en trapgat is al aanwezig Een vloer leggen met parket. In de inkomhal woonkamer en keuken en W.c. Parket of vinyl vloer plaatsen. Buiten kraan plaatsen. Buiten Gevel vernieuwen kamer van een kinderkamer. Open Gaten dicht maken in het huis

Onderkappen van muren

Ik heb een woning gekocht die ik grondig wil gaan renoveren. Huis van ‘56 met spouw en waterkering (roofing) maar deze voldoet niet meer! Het is de bedoeling dat de buitengevel verwijderd gaat worden, isolatie tegen binnenmuren en nieuwe gevelsteen er terug rond. Ik wil ENKEL ONDERKAPPEN of ONDERZAGEN tegen opstijgend vocht en ZEKER NIET injecteren of impregneren. Het gaat over 32m80 buitenmuren en 10m17 binnenmuren.