Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renoveren van inkomhal met aanpalend wc waskot vestiaire gelijkvloers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van inkomhal met aanpalend wc waskot vestiaire gelijkvloers:

Renoveren van inkomhal met aanpalend wc/waskot/vestiaire gelijkvloers

Nieuwe vloer in keramische steen aanleggen in hal, vestiaire, waskot en wc. Dit betreft een opp. van ong. 10-15m x 2-3m. Bestaande wc van ong. 2m x 2m volledig herinrichten. Nieuwe wandtegels 2m x 2.5m plaatsen. Nieuwe wc en handwasbakje plaatsen. Electriciteit vernieuwen. Nieuwe verwarming plaatsen.

Renoveren van inkomhal en trap

Bestaande houten trap vervangen door een nieuwe. Hoeft niet per se opnieuw een houten trap zijn, wel een gesloten trap aangezien er een kelder onder zit. Muurbekleding met crepe en houten panelen vervangen. Hoeft niet per se hetzelfde te zijn mag ook bezet worden of andere bekleding. Gaat zeker om één muur die langs te trap loopt en potentieel nog andere stuk boven op inkomhal. Eventueel ook vals plafond steken heeft de breedte van de trap en 4 m² van de inkomhal.

Grote renovatiewerken uitvoeren

Gevel van 4.5m renoveren met spuitkurk. Momenteel 2 ramen en geen voordeur. Voordeur plaatsen, hiervoor 1 raam verwijderen en inkomhal van 1m x 2.5m in living realiseren. Ook staat van het dak controleren en indien mogelijk de zolder willen uitbreiden met een dakkapel. In de living schoorsteen voorzien van een inbouw pelletkachel. Ook elektriciteitswerken uitvoeren, een lichtpunt in onze living en nieuwe inkomhal.

Renoveren woning

Een zoldertrap plaatsen, graag een vaste trap en trapgat is al aanwezig Een vloer leggen met parket. In de inkomhal woonkamer en keuken en W.c. Parket of vinyl vloer plaatsen. Buiten kraan plaatsen. Buiten Gevel vernieuwen kamer van een kinderkamer. Open Gaten dicht maken in het huis

Benedenverdieping renoveren

Ik zou graag een aantal zaken laten uitvoeren op mijn benedeverdieping waar de living, inkomhal en keuken zich bevindt. We zouden onze keuken willen verplaatsen waardoor er een afvoer en waterleiding 1 à 2 meter zou moeten opschuiven. Daarnaast laten we ook graag twee poutrels van ongeveer 3,5 meter steken. De muur die wordt weggehaald bevat een aantal elektrische schakelaars, deze zouden dus ook een andere plaats moeten krijgen. Onze vloer die een oppervlakte bevat van 75 m² zouden we eruit wensen te halen tot op de betonplaat. Dit om alsvolgt een vloerverwarming te plaatsen samen met een nieuwe gasketel. Daarna zou de vloer opnieuw moeten gelegd worden. Als laatste zouden we ook nog een hangtoilet laten plaatsen.

Gemeenschappelijke inkomhal appartementsgebouw renoveren

Renovatie gemeenschappelijke inkomhal - voornamelijk: vervangen van houten plafonds door gyproc plafonds - vervangen van houtwerk tegen muur door gyproc - vervangen van kastdeuren door nieuwe kastdeuren van hogere kwaliteit - vervangen buitendeur - vervangen binnendeur. Inkomhall : 8m².

Zolder en hall renoveren

Ik wil de indeling van 2 slaapkamers op zolder veranderen door plaatsen van een dakkapel en een kleine zolderruimte extra. Hierbij liefst extra isolatie. Er moet een muur weggehaald worden en twee nieuwe geplaatst worden, waarvan 1 met geluidsdichte isolatie. Ik schat de oppervlakte op 30 vierkante meter. De inkomhal moet verder afgewerkt worden; plafond, vaste trap en muur achter trap.

Renovatie van gang

Het renoveren van mijn inkomhal:herbepleisteren van de gang dmv plakwerk of gyproc en steken van nieuwe deur naar de living toe.