Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Renoveren van traphal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van traphal:

Volledige traphal te renoveren

Uitbreken en afvoeren van tegels tegen de muren, bezetten van muren in de traphal met 2 verdiepingen. Raam uitbreken, opening vergroten en nieuw raam plaatsen. Afwerken van raam, schilderen van traphal. Extra muur te bezetten in slaapkamer.

Volledige traphal te renoveren

Wij willen een trappenhal laten renoveren in een herenhuis van 3 verdiepingen waar 3 appartementen in zijn ondergebracht. De muur moet op verschilledne plaatsten worden bijgewerkt en geschilderd. De trap is bezet met tapijt en dit dient er af gehaald te worden en de trap dient geverfd te worden.

Renoveren van traphal

Trap verven - bekleden - plafonds schilderen - muren schilderen of behangen. traphal glv naar 2 verdiepingen.

Aanbouw uitbreiden en renoveren

Deze aanbouw is niet geïsoleerd en hadden wij graag heringedeeld, gemoderniseerd en aangepast. Momenteel is de toegang langs de keuken waardoor we veel plaats verliezen. Graag hadden we deze aangepast naar de traphal en ook de wc - badkamer & tuinhok aangepast gezien.

Gewelven van de kelder vervangen / renoveren

Renovatie keldergewelven . Deze zijn roestig. het zijn dunne gewelven bestaande uit beton. Ruimte van ongeveer 10 m². Daarboven zit traphal,badkamer en toilet. Oplossingen om dit te kunnen herstellen

Volledige traphal te renoveren

Wij willen graag onze traphal (het huis telt 2 verdiepen met tussenverdiep) renoveren. Hieronder verstaan wij: de houten lambrisering schilderen in wit, alsook de houten trap (ca. 30 trappen, cfr. Foto's in bijlage). Verder hadden wij de trap ook graag bedekt gezien met een zwart tapijt om een traploper effect te creëren.

Traphal renoveren

Ik wil in mijn traphal (gelijkvloers en 1 verdiep) renoveren. Vooral drie muren die bezet zijn met 'cement' en nadien geverfd en nog weg te werken sporen van een vernieuwing van plafond / dak vernieuwing dragen (één hiervan staat vlak naast de trap welke niet in de muur verankerd is). Ook het plafond van het gelijkvloerse van de traphal moet aangepakt. Een nieuwe trap is in overweging.

Traphal renoveren

Mijn traphal moet gerenoveerd worden dus nieuwe houten trap, deuren 5 tal , vloer uitgebroken worden en nieuwe betegeling en schilderen.