Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Rijwoning verbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Rijwoning verbouwen:

Rijwoning verbouwen

Ik wil een kleine rijwoning helemaal laten verbouwen (alleen de voorgevel blijft staan). 90m²

Gelijksvloer verbouwen

De rijwoning bestaat nu uit de klassieke indeling. Living vooraan, eetkamer, keuken en veranda. De veranda zou moeten afgebroken worden. De keuken naar de straatkant en waar de muur tussen keuken en veranda nu zit willen we een groot schruifraam om naar de tuin te gaan. Er zullen hier en daar poutrels gestoken moeten worden. Er is een kruipkelder aanwezig voor de leidingen en aansluitingen te verleggen. Er dient ook terug bezet te worden en nieuwe plafonds gestoken worden.

Totale verbouwing van rijhuis

Wil men huidige woning volledig laten verbouwen , en als het mag kan een stuk bijbouwen op het 1 ste verdieping. maar totaal geen idee hoe hier aan te beginnen. Dit huis is oorspronkelijk van voor de oorlog , met altijd stukjes verbouwd. Ongeveer 100 m ² gelijkvloers en is een rijwoning.

Verbouwen van woning

Ik wil mijn keuken, badkamer en bijkeuken verbouwd hebben. Mijn huis is een oude (1930) rijwoning. De keuken en bijkeuken zit nog een muur en raam ertussen die ik graag een geheel wil maken samen met de living. De badkamer grenst aan mijn keuken en die wil ik groter maken door een klein stuk 2,5/3 meter van de tuin aan te bouwen.

Verbouwen van een rijwoning

Verbouwen van eengezinswoning naar woning met twee woongelegenheden + creëren van (zwevend) terras op verdieping.

Verbouwen rijwoning

Achterbouw volledig afbreken en vernieuwen (kleine uitbreiding) inclusief riolering tot platdak (afmeting: 10*4,5m), Woning: vernieuwen vloer (inclusief fundatie en isolatie), binnenmuren en trap (afmeting: 8*4,5m) Dak: vernieuwen onderdak, dakpannen, isolatie (16cm) en 2 dakramen (afmeting: 4,5*5,5*2).

Gelijkvloers rijwoning

Verbouwen van gelijkvloers: - maken nieuwe deuropening - dichtmetsen bestaande deuropening - opschuiven andere bestaande deuropening met 20cm - zone 1: gieten beton + 5cm isolatie + gewapende chape 15m² - zone 2: isolatie + gewapende chape 35m² - zone 3: chape 4,5m² - pleisterwerk 130m² - lichte wanden voor WC - muurtje in metselwerk 9cm, 120cm hoog en 3 meter lang.

Verbouwing oude woning

Wij hebben een klassieke rijwoning (4m gevelbreedte) en dit zouden wij volledig willen verbouwen. Voordat wij deze beslissing nemen zouden wij moeten weten of het de moeite waard is om de verbouwingen te doen ofdat het beter zou zijn om iets anders te kopen.